HATAY’DA ANKARA GÜNLERİ COŞKUSU

HATAY’DA ANKARA GÜNLERİ COŞKUSU

Hataylılar, Ankara Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilen ‘EXPO’da Ankara Günleri’ ile uzun süre unutamayacakları bir hafta sonu yaşadı.

Antakya EXPO alanında gerçekleştirilen müzik, sanat ve eğlence dolu gösteriler, Ankara THM ve Kent Orkestrası’nın konseri ile başladı.

Seslendirdikleri birbirinden güzel ve hareketli şarkılar ile sanatseverlere muhteşem bir akşam yaşatan orkestraya konseri izlemeye gelen vatandaşlar da eşlik edince ortaya güzel görüntüler çıktı.

Türkü ve danslar eşliğinde Ankaralıların unutulmaya yüz tutmuş Ferfene Gecesi ile sahne alan Seymen ekibi, Hataylılardan büyük akış aldı.

Gecenin ilerleyen dakikalarında Bacı Erenler’in geleneksel kıyafetleriyle müzik eşliğinde gerçekleştirdiği temsili kına gecesi büyük beğeni ile izlendi.

Gösterilerin sonunda HBB yetkilileri, gerçekleştirilen etkinliklerden dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine teşekkür ederek çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

cdeue9ypxl51vr4hiyzamjlg.jpg

tayaqsxdztoopreu9cfhnxme.jpg

nlgqd1hy2cr7pyuaoebvvztn.jpg

c4pd5flb0sontxnvmjuu6wzg.jpg

botn1r3m2qjkv0dle8cmrfwz.jpg

ka5s9pshnmvdyjerkr3mgpIw.jpg

3zxy9qynongtz41hevsqavdk.jpg

fzoneryqio93cs0djmhxmtv2.jpg

rj18dmqaw6youykn30bi5v9t.jpg

dwx9lbq4aas7yqmtycr21gmI.jpg

nlIjdl2wm3aszfh8ceknykvg.jpg

jed6mgweoryq3c2Ipv8pkkxa.jpg

en6l4hosbIctzvqsbhmkxwly.jpg

d7v9lmakbvqnmtpjfroe5uo8.jpg

uhpsbelk1w2cgndjtynmosia.jpg

vzkl6rdttucjau71qwnqvohr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.