Hataylılardan Başkan Bozkurt’a Teşekkür Plaketi

Hataylılardan Başkan Bozkurt’a Teşekkür Plaketi

Kahramanmaraşmerkezli depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay için yardım seferberliğibaşlatan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a Hataylılar tarafındanteşekkür plaketi verildi.

Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt’a, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’a verdiğidesteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Esenyurt Kültür Merkezi’ndedüzenlenen programda, Antakya & Samandağ ve İskenderun Kültür ve Yaşatma Derneği(ASİDER) Başkanı Tevfik Usluoğlu, Başkan Bozkurt’a Hatay’da yürüttüğü aramakurtarma çalışmaları ve yapılan yardımlar için teşekkür ederek plaket takdimetti. Esenyurt’tan deprem bölgesine yardımların sürdüğünü ifade eden BaşkanBozkurt, “Anadolu halkı çok cefakâr, birbirine bağlı, birbirini seven ve zoranlarda birbirinin yanında olan bir halk. Şunu bir kez daha gördüm ki buradakihalklar kadim halklardır, en zor anında birbirlerinin yanında olurlar.” dedi.

mbdbpmy0ycf3oxgo5hlxqgud.jpg

aihalb38gysfuveufdz6lemh.jpg

54ite98rfvlwbojnhh3k6vsx.jpg

ydpbfu4vrx67oc0mvhrplms2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.