Hatice Elagöz  "Birlik ve beraberliğimiz için adayım"

Hatice Elagöz "Birlik ve beraberliğimiz için adayım"

CHP Kâğıthane Kadın kolları başkan adaylığı için, kadınlar arasında rekabet artıyor.

Hatice Elagöz  “Partimizin kongre sürecini hep birlikte yaşıyoruz. İlçe kongremizi tamamladık. Gençlik ve Kadın kollarımız kongrelerini de bu süreçte gerçekleştireceğiz. Ben partimizin bir neferi olarak bu süreçte kadın kollarımızın sorumluluğunu almak için arkadaşlarımla birlikte yola çıktım” dedi.      

Ülkenin içinde bulunduğu şartların herkesin elini taşın altına koymaya ve bu sorumluluğu almaya mecbur bıraktığına işaret eden CHP Kadın Kolları Başkan adayı Hatice Elagöz “Ülkemizin ve kadınlarımızın içinde bulunduğu şartları kabul etmemiz mümkün değildir. Toplumun yarısını oluşturan bizler gerçek gücümüzü yaratmak ve göstermek zorundayız. Kâğıthane CHP Kadın Kolları olarak sınırlarımız içindeki tüm hemcinslerimize ulaşmayı hedefleyerek gereken çalışmayı yapmak zorundayız. Bugüne kadar yaşanan eksiklik ve aksaklıklar iyi değerlendirilmeli ve gereken dersleri çıkararak hareket etmeliyiz. Bizler eşit sosyal ve siyasal hakları mücadele ederek kazanmadıkça gerçek gücümüzü göstermedikçe ülkemizde ve dünyada barış ve demokrasi gerçekleşmez” dedi

Hatice Elagöz ,” Toplumun her kesiminin söz sahibi olacağı halkın iktidarını kurmak için ciddi bir yol ayrımındayız, bizler geçmişte yaşanan hatalardan ve eksiklerden ders çıkarıp yola devam edeceğiz. Kağıthane halkının sorunlarını dertlerini anlayarak çözüm odaklı politikalar geliştirerek, parti içinde birlik beraberliği sağlayarak, kimseyi ötekileştirmeden Kuvay-ı Milliye ruhu ile partimizi ve gönüldeşlerimizi bir araya getirerek, halkça düzenin kurulmasına öncülük ederek, barışın, adaletin, kardeşliğin ve umudun yaşaması için mücadele edeceğim. Kuvayi Milliye ruhu ile partimizin, halkın partisi kimliğini ön plana çıkararak, halkın sorunlarına projeler üreterek dokunacağız. Yoldaşlığın çok önemli bir hale geldiği, Beraberliğin ve birleşmenin, bütünleşmenin lafta değil meydanlarda, sokaklarda olması gerektiği zamanlardır bu günler" ifadelerini kullandı.

51c098ba-7095-4c68-a6b9-74da4bebc8bd.jpg165f9387-01c3-4a24-afe2-d6ae2b3610f6.jpgf82b6484-5e50-494b-886c-b68c6297cdcd.jpgf283a093-41ab-4049-833a-9420ad6f76fd.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.