Hayata Bağış Derneği Koşusu'nu Bay Taylan kazandı

Hayata Bağış Derneği Koşusu'nu Bay Taylan kazandı


3 yaşlı Arap taylarının birincilik mücadelesi verdiği koşu, 1400 metre mesafe üzerinden sentetik pistte koşuldu.


2023 yılı Hayata Bağış Derneği Koşusu'nu (KV-7); Sevgi Tosunoğlu tarafından yetiştirilen, Görkem Gedikoğlu'nun sahibi olduğu, antrenörlüğünü ise Sedat Çiftçi'nin üstlendiği 3 yaşındaki doru erkek safkan Bay Taylan (Saadın Gücü - Artvin Güzeli / Kaizbert) jokeyi Ahmet Çelik idaresinde kazandı.

Koşuda ikinciliği, İsfahan (Uçanbey - Özgür Bike / Rikardo) elde ederken, Rüzgar Barış (Güntay - Nazlı Gelin / Haberbatur) üçüncü, Alkanlı (Kaizbert - Minik Kız / Demirkazık) dördüncü ve son olarak Aktaşkaya (Kafkaslıefsanesi - Nargüzeli / Yavuzca) isimli safkan da beşinci oldu.

Kazanan Bay Taylan için bitiriş derecesi 1.33.96 olarak kayıtlara geçerken, koşudaki farklar Boyun - 2 Boy - 1/2 Boy - Baş şeklinde oluştu.

Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibi Görkem Gedikoğlu'na plaketini, Hayata Bağış Derneği Başkanı Cem Kahraman verdi.



Törene, Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kerem Alkan ile Hayata Bağış Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

 

HAYATA BAĞIŞ DERNEĞİ

Hayata Bağış Derneği, toplumun her kesiminden bireylere ve sağlık profesyonellerine organ bağışıyla ilgili bilgiler sunmak, organ bağışını teşvik eden etkinlikler düzenleyerek geniş kitlelere ulaşmak, ülkemizdeki organ bağışının gelişimine katkı sağlamak ve toplumumuzda farkındalık yaratmak amacıyla 3 Ağustos 2012 tarihinde kurulmuştur. Dernek, organ bekleyen hastaların yegâne umudu olan organ bağışı oranlarının artması için çeşitli projeler hazırlayarak etkinlikler düzenlemektedir. Hayata Bağış Derneği, organ nakli koordinatörlerinin kişisel gelişimlerini desteklemek ve toplumsal bilinç çalışmalarının yanı sıra sağlık profesyonellerine yönelik bilgilendirme seminerleri de düzenlemektedir.

e8sduuwzpxkgaytjivvh4sto.jpg

bhkfzoxatwfo7xvw1gmsjecd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.