HAYATA MERHABA DİYEN MİNİKLERE, YENİDOĞAN SETİ İLE KARŞILAMA

HAYATA MERHABA DİYEN MİNİKLERE, YENİDOĞAN SETİ İLE KARŞILAMA

10 Ekim 2023

Küçükçekmece Belediyesi, yeni doğan sevinci yaşayan ebeveynlerin mutluluklarına ortak olmak ve bütçelerine katkı sağlamak amacıyla bebek sahibi olan ailelere “yenidoğan bebek seti” hediye ediyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği proje kapsamında başvurulara istinaden şimdiye dek 2 bin 90 adet bebek seti dağıtımı yapıldı.

Başkan Kemal Çebi: Sosyal projelerle Küçükçekmecelilerin yanında olmayı sürdüreceğiz

Küçükçekmece’de her anlarında vatandaşların yanında olmayı hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Bu projeyle,  Küçükçekmecemizin en küçük üyesini hediyelerle karşılarken, ailelerimizin sevincine de ortak oluyoruz. Yenidoğan bebek setiyle anne babalarımızın yüzlerini güldürdüğümüzde bizler de mutlu oluyoruz. Şimdiden bebeğini kucağına alan tüm anne babaları tebrik ediyorum. Sosyal projelerle Küçükçekmecelilerin yanında olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

İnsan odaklı yatırım ve projeleri hayata geçiren Küçükçekmece Belediyesi, ilçede hayata merhaba diyen minik bebeklere yeni doğan seti ile ‘hoş geldin’ diyor. Paketin içeriğinde, bir bebeğin ilk doğduğu andan itibaren ihtiyacı olan kıyafetler, çorap, battaniye, biberon, emzik, dijital ateş ölçer, tırnak makası, 20’li bebek bezi, ıslak mendil ve bebek çantası gibi malzemeler yer alıyor.

Başvurular online gerçekleştiriliyor

0-3 aylık bebeklerin ihtiyaç duyduğu temel malzemelerden oluşan bebek seti için anne baba adayları başvurularını 444 4 360 numaralı Küçükçekmece Belediyesi çağrı merkezlerinden ya da online olarak web sitesinden gerçekleştiriyor. Başvuru için, ilçe içerisinde ikamet edip, bebeğin kimlik başvurusu yapılmış olması şartı aranıyor. Ebeveynlerden biri, kimlik bilgileri ve bebeğin kimlik bilgileri ile başvuru yapabiliyor. Yenidoğan bebek seti, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personelleri tarafından ailelerin ikamet adreslerine teslim ediliyor. 

 
 
 
 

vIjgwzvou54frh3c9dkpk2dy.jpg

gow8b1hfbzrn9pucv2dnxuIp.jpg

oIhsesx8pmgkvbylt2zflx7k.jpg

xvuts2iyrf0p7kxjhbf1c3td.jpg

vspzakIfk2xt1r0eczl9ugub.jpg

shicnkbgdIxgv2x1t9t5lqdo.jpg

ztvr7lwyqbt6yssh8g4Iegnn.jpg

7xqqfzktanyw13lisbugyzb4.jpg

iwtdnje1vstolw4dmyu38zqf.jpg

vdxlf01yg5sgojtk2mtfpabw.jpg

tr1jajc7yvyow3zzdb9exumo.jpg

1weokngs5kjl4sixzr0uradq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.