Haydar Akçelik  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden ses getiren proje

Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden ses getiren proje

Eyüp Sultan İlçesinde eğitim alanında önemli başarılara imza atan ve kendinden söz ettiren Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bir projesi daha uluslararası arenaya çıktı

Eyüp Sultan İlçesinde eğitim alanında  önemli başarılara imza atan ve kendinden söz ettiren Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bir projesi daha uluslararası arenaya çıktı.

Çocuk Gelişimi ve  Eğitimi Alanı  tarafından hazırlanan Erasmus+ KA102 Mesleki Eğitim Öğrenici Hareketliliği türündeki proje Dış İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Ulusal Ajans'ı tarafından kabul edildi.  Proje kapsamında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanından 18 öğrenci ve 6 öğretmen Avusturya ve Romanya'daki anaokullarında 3 hafta süreyle staj çalışmalarına katılacak. Buna göre  öğrencilerin  mesleki, dilsel ve kişisel yeterliklerinin geliştirilmesi, istihdam olanaklarının arttırılması amaçlanacak.

Haydar Akçelik  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bu başarısı başta eğitim camiası olmak  üzere tüm Eyüpsultan İlçesi’nde takdir ve sevinçle karşılandı.

Haydar Akçelik  Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, geçtiğimiz yıllarda da bir çok başarılı çalışmalara imza atmış, tüm Eyüpsultanlılar tarafından takdir edilmişti.

Bu arada okul müdürü :Münire Acar’a,  başarılı projeye imza atarak  emeği geçen öğretmen ve öğrencilere tebrik mesajları yağdı

okul-21.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.