HAYDİ ÇOCUKLAR GEZİYE

HAYDİ ÇOCUKLAR GEZİYE

Milli eğitim ile yapılan protokol kapsamında ortaokul öğrencilerimizle İstanbul"u geziye, kültürümüzü ve tarihimizi yerinde görmeye gittik.

Milli eğitim ile yapılan protokol kapsamında ortaokul öğrencilerimizle İstanbul'u geziye, kültürümüzü ve tarihimizi yerinde görmeye gittik.

Haydi Çocuklar Geziye! 28 Nisan Cuma günü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Turan Temel ile birlikte ‘Doğancılı Necda Moraligil Ortaokulu öğrencilerimiz ile birlikte ‘Emirgan Korusun’a, Belediyemiz Meclis Üyesi Eren Özdemir’le Değirmençayırı – Teke ve Çayırbaşı Ortaokulları öğrencilerimizle birlikte ‘Emirgan Korusu’na, doğru yola çıktık
Şile İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizle ‘Atatürk Arboretamu’na, Üvezli Yıldız Aytaman Ortaokulu öğrencilerimizle Beylerbeyi Sarayı – Anadolu Hisarı Kasrı – Büyük Çamlıca’ya, Ağva Atatürk Ortaokulu öğrencilerimizle Minyatürk’e ve 75. Yıl Ortaokulu öğrencilerimiz ile birlikte ‘Koç Müzesi ve İslam Bilim ve Teknoloji Tarih Müzesi’ne öğrenci kardeşlerimiz ile birlikte İstanbul’u geziye, kültürümüzü ve tarihimizi yerinde görmeye gittik.

28 Nisan 02,03,05,08,09 ve 10 Mayıs tarihlerinde Şile Merkez ve Mahalle ortaokullarımızda okuyan 1402 öğrenci kardeşimiz İstanbul’u gezmeye ve tarihimizi yakından görmeye gittiler.

Öğrenci kardeşlerimizin yapılan bu güzel etkinlikleri düzenleyen Belediye Başkanımız Can Tabakoğluna teşekkür ederek, Tabakoğlu’ndan bu gibi etkinliklerin daha fazla olması talebinde bulundular.   

 


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.