HAYVANSEVERLERİMİZ VE MİNİK DOSTLARIMIZLA BOĞAZ TURUNDA BULUŞTUK

HAYVANSEVERLERİMİZ VE MİNİK DOSTLARIMIZLA BOĞAZ TURUNDA BULUŞTUK

Başkanımız Hilmi Türkmen ve AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut'un katıldığı boğaz turunda renkli anlar yaşandı.

Çok sayıda hayvansever ve minik dostlarının katıldığı etkinlikte eğlence ve renkli anlar vardı.

Başkanımız etkinlikte yaptığı konuşmada, “Valide Sultan Gemimiz biliyorsunuz özel bir gemi, vatandaşlarımız boğaz turu yaptırıyoruz. Bugün özel misafirlerimiz var, çünkü minik dostlarımız var. Hayvanseverler bugün bu boğaz turunda minik dostlarıyla geldiler buraya. Harika bir gün. Biz Üsküdar Belediyesi olarak en hayvansever belediyelerden birisiyiz, bunu söylemek lazım. Yaptığımız Minik Dostlar Kliniğimiz, ambulanslarımız ve en son mobil hayvan hastanesi VETBÜS'ü hizmete sunduk. Sokak hayvanları konusunda çalışmalarımız devam ediyor, yaptığımız çalışmalarla önde bir belediyeyiz. Hem hastanemiz hem hayvan barınağımız hijyenik ve tertemiz. 15 tane veteriner arkadaşımızla İstanbul'da 24 saat açık hizmet sunan bir Minik Dostlar Kliniğimiz var. Bugün de hayvanseverlerimizle beraber, gönüllü dostlarımızla beraber bir boğaz turu yapalım dedik.” İfadelerini kullandı.

Boğaz turuna katılan hayvanseverlerimize minik dostları için çeşitli mamalar hediye ettik.

jkg1wym2u8xrnpkjdrsv6lec.jpg

obru0d8rkuglwde1jInkfavc.jpg

ltbzh0oqcxzo7yv6isrb14tp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.