HBB AĞUSTOS AYI 1.OLANAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

HBB AĞUSTOS AYI 1.OLANAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılı Ağustos ayı 1. olağanüstü meclis toplantısı Antakya EXPO toplantı salonunda gerçekleşti.

 

HBB Başkan Vekili Adnan Özkaya başkanlığında yapılan toplantıda 4 madde görüşülerek 3 gündem maddesi plan ve bütçe komisyonuna havale edilirken 1 madde de İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

 

Toplantıda, Mali Hizmetler Daire Başkanlığının;

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi 2023 Mali Yılı Ek Bütçesi ve buna bağlı olarak performans programının güncellenmesinin komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

 

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının 2023 Mali Yılı Bütçesinde kullanılması öngörülmeyen ödeneklerin, cenaze ve defin hizmetleri kapsamında, taziye evlerinde kullanılmak üzere mal alımı işi için aktarma yapılmasına ihtiyaç duyulmuş olup komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

 

Bilgi İşlem Daire Başkanlığının, 2023 Mali Yılı Bütçesinde kullanılmayan ödeneğin, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığının makine ve teçhizat alım işi için aktarma yapılmasının komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

 

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının; Hatay ili Defne ilçe merkezi ve yakın çevresini kapsayan 1/1000 ölçekli ilave ve revizyon uygulama imar planına askı süresi içerisinde planın geneline yönelik yapılmış olan itirazlar için Defne Belediye Meclisi tarafından alınan kararın onaylanması konusu meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılı Eylül ayı meclis toplantısı 14 Eylül Perşembe günü saat 14.00’te Antakya EXPO toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

 

h5Io4wsguvxte9q3zanikfsb.jpg

ge4kncjft7vgc8xospd0mwmb.jpg

t0fxiwoIenlo5qxsjcau1drm.jpg

nxqiw4dmdIvbw5hmxpsucfpt.jpg

0zxr3vhl7cfslImkp5u4gnjf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.