HBB’DEN SAMANDAĞ’IN HER NOKTASINA KALİTELİ HİZMET

HBB’DEN SAMANDAĞ’IN HER NOKTASINA KALİTELİ HİZMET

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın 15 ilçesinde sorumluluk alanındaki her bölgeye kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

 

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların yeni adresi Samandağ oldu.

 

İbadethane ve mezarlıklarda gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Tomruksuyu Mahallesi’ndeki mezarlık çevresinde  çatı yaparak namaz kılma alanı oluşturan Büyükşehir ekipleri, parke döşeme, istinat duvarı yapımı, tel çit yapımı, oda yapımı, musalla taşı ve kapı montajı çalışmalarını tamamladı.

 

Yolları modern ve ulaşıma uygun hale getirmek için yoğun çaba harcayan ekipler, Kuşalanı Mahallesi'ndeki yeni devlet hastanesi için yeni yol açma ve genişletme çalışmalarının ardından yolu asfaltladı.

 

Büyükşehir ekiplerinin beton asfalt çalışmalarının bir sonraki durağı Eriklikuyu-Uzunbağ mahalleleri arasındaki yol oldu. Çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayan ekipler yolu güvenli bir şekilde ulaşıma uygun hale getirdi.

 

İl genelinde heyelan riskine karşı önlem alan ekipler ayrıca Defne ilçesi Toygarlı Mahallesi’nde taş duvar çalışması gerçekleştirdi.

 

Uzunbağ Mahalle Muhtarı Seyfettin Genç ve Tomruksuyu Mahalle Muhtarı Feray İncir, Samandağ’ın her noktasına önemli hizmetler gerçekleştiren HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

zjrkwfmkb6uybv2eyqavdw9e.jpg

95orldwwqhrazc2a8xysjx1t.jpg

klm2ygwfvbrntis58xoupm7a.jpg

z3kpwvhgqfjhvoeegzm4sucd.jpg

f9gegrpvqswyn7ejatmtosau.jpg

w5brs4ur9j7dntwozme62esz.jpg

8bimu7e4wyfokfcdouz9thmx.jpg

8ghauxcwuzI7rhwq92t1je3n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.