HBB İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

HBB İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımların etkin ve koordineli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla uluslararası yardım kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışmaya devam ediyor.

 

HBB ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı(UNDP), işbirliği ile deprem sonrası ihtiyaç sahiplerine acil destek sağlandı.

 

Toplu çadırlarda yaşayan özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç yaşlılara öncelik verilen destek çalışmalarında,

200 adet tuvalet ve duş, 10 bin adet dezenfektan, maske ve 220 adet çöp konteyneri gibi malzemeler temin edilerek depremzede vatandaşlara ulaştırıldı.

 

DAĞITIM PLANLAMASI İHTİYAÇ ÖNCELİKLERİNE GÖRE TİTİZLİKLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

UNDP tarafından sağlanan tuvalet-duş ve insani temel ihtiyaçların deprem sonrası yaşam koşullarını iyileştirme amacı taşıdığını ifade eden HBB yetkilileri,  “Tuvalet ve duşlar depremin etkilediği mahallelerde ve geçici barınma alanlarında bulunan ihtiyaç sahiplerine Belediyemiz tarafından teslim edilmiştir. Dağıtım planlaması, ihtiyaç önceliklerine göre titizlikle gerçekleştirilmiştir.” AçıklamaSINDA bulundu.

 

HBB yetkilileri, UNDP işbirliğiyle çevre ve sürdürülebilirlik konularında çalışmalar yapmaya devam edeceğini belirtti. Deprem sonrası yaşanan süreçte UNDP’ye sağladığı destekler için teşekkürlerini sunan HBB, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğini vurguladı.

akad6nsIohq13frcifpeoymu.jpg

u0l1kgedbmfqiras6ysre4bn.jpg

kg9bsg2k3yhI8arsnptjlznx.jpg

qehfbo0iz49s7cfuvjgr1uoc.jpg

q4onbtcud6iczr0evxfhk7os.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.