HBB KONTEYNERTENT ÇEVRELERİNE OTOBÜS DURAĞI KOYUYOR

HBB KONTEYNERTENT ÇEVRELERİNE OTOBÜS DURAĞI KOYUYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME) Ağustos  ayı toplantısı gerçekleşti.

 

HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık başkanlığında Ulaşım Dairesi Başkanlığında yapılan toplantıda 26 madde görüşüldü.

 

Toplantıda, Antakya ve Defne ilçelerinde konteynerkentlerin bulunduğu yerlere yolcu bekleme durağı konulması kararı alındı.

 

Hatay genelinde UKOME tarafından daha önceden verilmiş olan yaklaşık bin 900 adet HTY plakalı elektrikli motorlu bisikletlerin uygunluk belgesi ve şase üzerindeki KV motor gücü uyumsuz olduğundan dolayı tamamının iptal edilmesi kararlaştırıldı.  HTY plakasına sahip vatandaşların, plakalarını iptal etmesi için Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerektiği bildirildi.

 

UKOME, İl genelinde bulunan konteynerkentlerin ön yol cephelerine olası bir kazayı önlemek adına hız kesici kasis konumlandırılması kararı alırken, Antakya ilçesinde muhafaza hizmeti vererek faaliyet gösteren bir otopark işletmesinin de faaliyetinin durdurulması ve içerisinde bulunan mevcut araçların, şartları taşıyan diğer muhafaza hizmeti veren otoparklara taşınmasını benimsedi.

hupq0gnefewjvmalcsIxl8tr.jpg

4uamzk683iefjgzcrpamtp1n.jpg

st4iyh2o860jr5fytcvuufbb.jpg

x36lq0uvqases7mk1owc4ypn.jpg

hwkym7vpw4jzuglracy9ldez.jpg

dggube6wzfmnqaxs48o1bjnh.jpg

ouqfy9xaohvqynwmwvlnc28k.jpg

vIh7qmcuxhe8zypb6cowggas.jpg

x7u8nf1pq3ozdr564vi2ecrp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.