Hem Üretiyor Hem Sergiliyorlar

Hem Üretiyor Hem Sergiliyorlar

Esenyurt Belediyesi, kadınların üretmesi ve ürettikleriyleekonomik özgürlüklerini sağlaması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Belediyebünyesinde kurs alan kadınlar, el emeği ürünlerini ilçe genelindeki alışverişmerkezlerinde sergileyerek alıcıları ile buluşturuyor.

Esenyurt Belediyesi’nin kültür ve sanat kurslarında eğitim alankadınların ürettiği el emeği göz nuru ürünler sergi ile taçlandı. İlçegenelindeki alışveriş merkezlerinde gerçekleştirilen sergilerin sonuncusuAkbatı AVM’de düzenlendi. Çanta tasarımı, örgü ve el sanatları alanındahazırlanan birbirinden güzel ürünler alıcıları ile buluştu. Esenyurtlu kadınlartarafından özveriyle hazırlanan ürünleri inceleyen ziyaretçiler ise üretilen elemeği ürünleri beğeni ile karşıladı.

“Bu KursSayesinde Bir Sürü Ürün Üretebildim”

Çalışarak herkesin başarıya ulaşabileceğini söyleyen Kursiyer HavvaYazıcıoğlu şöyle konuştu: “Bundan 1 yıl önce Esenkent Kültür Merkezi’ndebulunan takı kursuna kayıt oldum. Kursa kayıt olmadan önce hiçbir şekilde takıyapamıyordum. Bu kurs sayesinde bir sürü ürün üretebildim. İnsanlar eğerkendilerini geliştirmek istiyorlarsa bu kurslara kayıt olabilir ve çeşit çeşitürünler tasarlayabilirler.”

eIsgqm13uppnbacu6ziwojdd.jpg

v59wIkjfmdxobaxyae8ymqhc.jpg

61gjvkseczqvlemadlxjud3u.jpg

xjm3vaj8zbgpddnicoqbxvwt.jpg

cx72Itnik1byd0muy6rfvqjl.jpg

g2fu8z4bkeuhmwayfIla3xot.jpg

5sxutlgyek1lh9brafve3uqa.jpg

zxmx4mv5opryn8ingdhkt1lr.jpg

apkyy9gwrsmgvc648lt3wfs2.jpg

xn4ouvt60mvfpbycybsfg3ip.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.