Hemşireler Haftası için kırmızı gül  

Hemşireler Haftası için kırmızı gül  

Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Gönül Dinler ve Yahya Han, Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla Maltepe Belediyesi Tıp Merkezi’ni ziyaret etti.

Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Gönül Dinler ve Yahya Han, Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla Maltepe Belediyesi Tıp Merkezi’ni ziyaret ederek burada görev yapan hemşirelerin Hemşireler Günü ve Haftası’nı kutladı.  

Başkan Yardımcıları Gönül Dinler ve Yahya Han, CHP Maltepe Belediye Meclis Üyesi Canan Sezgin, Maltepe Belediyesi Hastane Müdürü Vahap Dinçer,  Maltepe Belediyesi Tıp Merkezi hemşireleri ile bir araya geldi. İstanbul Anadolu yakasının en önemli sağlık kuruluşlarından biri olarak öne çıkan merkezdeki başarılı ve özverili çalışmalardan dolayı çalışanları tebrik eden Dinçer ve Han, “Bugün hayatımız ve sağlığımız için emek harcayan Maltepe Belediyesi Tıp Merkezi’ndeki hemşirelerimizin hemşireler gününü kutladık. Bu vesileyle tüm hemşirelerin günü kutlu olsun” dedi. Dinler ve Han, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın selamlarını ileterek hemşirelere kırmızı gül takdim etti. 
  Tarih : 13.05.2022 Haber Fotoğrafları

xlyjg5tu34h9cmvkc7zflqfd.jpg

yad9uvrgvpat3qntwiq1zb0u.jpg

3qerehb5lqv64k9zwcdoltrd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.