Hikmet Yıldız, " Aday Değilim"

Hikmet Yıldız, " Aday Değilim"

CHP Kağıthane ilçe başkan adayı olarak ismi dolaşan Hikmet Yıldız ilçe başkanlığına aday olmadığını açıkladı.

Parti içi barış ve kardeşlik söylemi bu şartlarda hayata geçmesi mümkün gözükmüyor. Bu düşünceler sadece lafta kalıyor diyerek sitem eden CHP Kağıthane delegesi  Hikmet Yıldız, ilçe başkanlığına aday olmadığını İstanbul Ses Gazetesi'nden Kasım Aydın'a açıkladı.

Hikmet Yıldız yaptığı açıklamada, " Herkes kendisinden ve kendine tabi olanların dışında kalanları hain ilan ettiği,  kendilerinin yaptığı ittifaklarının ve  birlikteliklerin düzgün saydığı, başkalarının birlikteliğini kirli olarak gördüğü bir yerde,  yeni şeyler konuşmak mümkün değildir. Bu koşullar bizim akıl ve bilimi kullanarak parti iktidarı için neler yapmamız konusunda engel oluşturmaktadır. Bu anlayışlar bizim birbirimiz ile ortak noktaya gelmemize engel oluşturmaktadır. Parti içi barış ve kardeşlik söylemi bu şartlarda hayata geçmesi mümkün gözükmüyor. Bu düşünceler sadece lafta kalıyor" dedi.

Muhalefet anlayışı salt bir koltuk düzeyine düşürülmesi kabul edilecek bir durum değildir, diyerek sözlerini sürdüren Hikmet Yıldız, " Diğer bir değişte kişiler üzerinden şekillenemez. Muhalefetlik sisteme zihniyetlere karşı olmalıdır. Sadece parti içi hedef koyanların partinin iktidar olma amacına hizmet etmesi mümkün görülmüyor. Bu koşullarda benim  benimsediğim siyasal değerlerimin hayat bulması  söz konusu olmadığından  bu döneme özel partide ilçe başkanlığı dahil, herhangi bir görev ve sorumluluk almayacağımı  örgütüme üzülerek bildiriyorum" dedi.

Hikmet Yıldız, bana destek veren beni ilçe başkanlığına öneren örgütüme çok teşekkür ediyorum. diyerek ilçe başkan adayı olmadığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.