“HobiFest 2022” Hafta Sonuna Renk Kattı

“HobiFest 2022” Hafta Sonuna Renk Kattı

 

Antalya festivaller kenti olma yolunda hızla ilerliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek hobi festivali, katılanları da  ziyaret edenleri de mutlu etti. Cam Piramit’in içinde stand açan hobi kulübü ve dernekler kendilerini tanıtma imkanı bulurken, ziyaretçiler de onlarca hobi hakkında bilgi sahibi oldu. Dış mekanda gerçekleşen birbirinden renkli aktivite ve gösteriler ise ilgiyle izlendi.

Ziyaretçi Akını

HobiFest’in ikinci günü ziyaretçi akınına uğradı. Pazar gününü fırsat bilen her yaştan Antalyalı festivalin renkli ve heyecanlı etkinlikleriyle keyifli bir hafta sonu yaşadı.  Moğalistan Etnik Dans Grubunun sergilediği gösteri ilgiyle izlendi. Hem kostümleri hem de akrobatik figürleriyle dikkat çeken dans grubu Antalyalılara keyifli anlar yaşattı.

Yarışmalar Düzenlendi

Son yıllarda giderek popüler olan bisiklet kullanımı ile ilgili bilgi almak isteyenler bisikler kulüplerinin standlarını dolurdu. Okçuluk sporuna ilgi duyanlar ama daha önce eline hiç ok almayanlar da festival sayesinde bunu gerçekleştirdi. Yine son yıllarda giderek popüler olan dronelar da festivalde meraklılarını karşıladı. Cam Piramit alanında düzenlenen mangala, ok atma yarışması, drone yarış ve gösterisi, zeka oyunları da çekişmeli anlara sahne oldu.

Off-Roadcular Nefes Kesti

Off-Road özel seyirci etabı gösterisi ilgiyle izlenirken, Rc Off-Road Yarışı, Rc Touring yarışı ve Rc Drift yarışlarında ise heyecan doruğa çıktı. Macera ve hız tutkunlarını biraraya getiren yarışlarda engebeli arazide tüm hünerlerini sergileyen off-roadcular kıyasıya yarıştı. Çamura bulanan araçlar ile önünü bile görmekte zorlanan off-roadcular nefes kesti.

khmwgucys1pzt8unqIafd9kn.jpg

fuImsp854dw3hdvj6nhevfkk.jpg

u5mxgtvip2zypkhycazqkatI.jpg

alu3sbptgwkdh1crxjInje68.jpg

4axbocmeas0netgsxrlwjdui.jpg

nz0nhI5lkwqs7melj6yxdp1a.jpg

1ckmjlm8yuiongeex6olx3rn.jpg

e0mr75fcblgbfIcws9nkhaih.jpg

vrqlbxp8gnhhIck9ofry4y17.jpg

bltxaorjdiwf5esIumvzw71e.jpg

ajdtexga1vIhsorflcxuvdwi.jpg

zesIwuyj0o7gfjacfkdtmr6k.jpg

1olhydcoweaukrsuct9w6ayj.jpg

wkl3b1gjl9mzfab5uhgs4mo7.jpg

u2pxprseevc51ivat3bajwwk.jpg

nuo0ewb145Imlffqbd3rhg6x.jpg

trvqffc6bz2mw8ooaxgnaq3j.jpg

20qtx4sfeIvvx9a8hdughlnk.jpg

exbmyguiztx7je5qc9anp84a.jpg

yxlhgrfcIfrqgbo4cpj9exbd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.