HÜKÜMET KAĞITHANE'Yİ ÖRNEK İLÇE GÖSTERDİ

HÜKÜMET KAĞITHANE'Yİ ÖRNEK İLÇE GÖSTERDİ

Haftasonu yapılan AK Parti Kağıthane 6. Olağan Kongresi'ne hükümet kanadından çok sayıda bakan, milletvekili ve siyasi katılarak; Kağıthane'deki değişim ve dönüşüm çalışmalarından övgüyle bahsetti.

Kağıthane hafta sonu birçok siyasi ismi ağırladı. AK Parti Kağıthane 6. Olağan Kongresi'ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, İl Başkanı Bayram Şenocak, İBB Başkanı Mevlüt Uysal ile ilçe belediye başkanları ve çok sayıda Kağıthaneli katıldı.

Bakan Albayrak konuşmasında ilçedeki değişim ve dönüşümü değerlendirerek; '' Kağıthane, bu siyasi hareketin yaklaşık 30 yıllık hikayesinde, değişim ve dönüşümünde nerden nereye geldiği ile alakalı çok önemli bir başarı hikayesi ortaya koyuyor. AK Parti'den önceki Kağıthane ile şimdiki Kağıthane arasında büyük fark var. Kağıthane Belediyeciliğine baktığınız zaman, Fazlı Başkanımızın çalışmalarına baktığınız zaman Kağıthane bugün İstanbul'un merkezi ilçelerinden biri oldu.'' dedi.

Protokol konuşmalarında bakanlar Kağıthane'deki değişim ve dönüşüme sıklıkla vurgu yaptı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da kongreye katılan isimler arasındaydı. Başkan Kılıç konuşmasında  eski İlçe Başkanı Faruk Gökkuş’a 3 yıldır yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Kılıç konuşmasında; ''Cumhurbaşkanımızın 2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda biz de var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eskinin terk edilen ilçesi Kağıthane bugün tercih edilen bir ilçe oldu. Bu değişim ve dönüşümü Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri ve halkımızın sevgisiyle birlikte başardık. AK Parti yeni ilçe yönetiminde görevinde şimdiden muvaffakiyetler diliyorum.'' diye konuştu.

Yahya Kemal Spor Kompleksi'nde gerçekleşen kongrede AK Parti'nin yeni ilçe başkanı Mevlüt Öztekin oldu. İlçe Başkanı Öztekin teşekkür konuşmasında; '' Biz aldığımız bu bayrağı daha yukarılara taşıyacağız. Bunun da sözünü verdik. Çalınmadık kapı, girilmedik ev, kazanılmayan kalp bırakmayacağız. İnşallah 2019 genel ve yerel seçimlerinden büyük başarıyla ayrılacağız.'' dedi.


Kaynak: Kağıthane Belediyesi






















































HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.