Hüseyin Türkmen,  “Tercih sizden hizmet bizden”

Hüseyin Türkmen, “Tercih sizden hizmet bizden”

Kağıthane'nin tanınmış simalarından Hüseyin Türkmen, "Muhtarlığa koltuk için değil, mahalleme hizmet etmek için talibim" diyerek Kağıthane Çeliktepe Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

2019 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde 2019 yılında yapılması planlanan yerel seçimler öncesi mahalle muhtar adayları adaylıklarını ilan etmeye davam ediyor. son olarak adaylığını açıklayan Türkmenler Kuaför Sahibi ve Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Eski Başkan Vekili Hüseyin Türkmen oldu

 Hüseyin Türkmen , " Mahallelimizin beni seçmeleri halinde mağduriyetlerin yaşanmadığı, ihtiyaç sahiplerinin sorunlarını kendi sorunu gibi görecek, komşum açken tok yatmam sözünü benimsemiş birisiyim. Siyasi görüşü ve etnik kimliği ne olursa olsun her vatandaşımıza eşit mesafede yaklaşıp çözüm odaklı çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi

Kağıthane Çeliktepe mahalle muhtar adayı Hüseyin Türkmen, muhtar olması ile çok güzel işler yapacaklarını söyleyerek, “İnanıyorum ki ben ve ihtiyar heyeti üyesi arkadaşlarım ve abilerim ile birlikte  Çeliktepe mahallesi için hizmetlerin en güzelini en doğrusunu üreteceğiz. Yasal görevlerini yerine getiren bir muhtardan ziyade her türlü sorun için koşuşturan ailenizin bir ferdi gibi hareket eden bir muhtar gibi olmaya çalışacağım. Bu bilinçle çıktığımız bu kutlu yolda yapacak daha çok işimiz, çözüme kavuşturacak daha çok meselemiz olduğunun farkındayız. Hedefimiz sıfır sorunu olan bir mahalle oluşturmak olacaktır. Mahallemizin gelişmesi, kalkınması ve önemli yerlere gelmesi için “Tercih Sizden Hizmet Benden” sloganıyla birçok proje hazırladık. Allah nasip ederse seçilirsek, Kağıthane Belediyesi, Devlet kurumları, sivil toplum kuruluşları, mahalle esnafı ve mahalle sakinlerimizle uygun bir çalışma modeli uygulayacağız” dedi

Hüseyin Türkmen Kimdir?

Aslen Kastamonulu olan Hüseyin Türkmen, 1978 Çeliktepe doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Çeliktepe Osman Faruk Verimer İlkokulu’nda, liseyi ise A.Ö Lisesi’nde okumuştur.

1992 yılında çıraklıktan erkek kuaförlüğüne adım atan Hüseyin Türkmen, Kuzey Kıbrıs’ta vatani görevini yaptıktan sonra 2000 yılında doğup büyüdüğü Çeliktepe Mahallesi’nde Türkmenler Erkek Kuaförünü açtı. 18 yıldır mesleğini Çeliktepe’de icra etmektedir.

Aynı zamanda 2014 yılından 2018 yılına kadar Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Vekilliği yapan Türkmen, birçok sosyal sorumluluk projesinde de yer aldı. Güncel teknoloji ve yenilikleri takip eden ve spor yapmayı seven Hüseyin Türkmen evli ve bir çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.