Huzurlu bir Kağıthane için toplandılar

Huzurlu bir Kağıthane için toplandılar

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü istikrarlı olarak yaptığı huzur toplantılarından birini daha gerçekleştirdi

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü istikrarlı olarak yaptığı huzur toplantılarından birini daha  gerçekleştirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü merkez binasında gerçekleştirilen toplantıya Kağıthane’nin kanaat önderleri, muhtarlar, esnaflar, yerel basın mensupları katıldı.

Polis- Halkla ilişkilerini geliştirmek vatandaşların sorunlarını yerinde çözüm bulabilmek amacıyla gerçekleştirilen Huzur Toplantısı öncesi katılımcılara kokteyl verildi.

Yaklaşık 4 buçuk  yıldır Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü başarı ile yürüten Birol Taşkopar’ın sunumuyla devam eden toplantı da detaylı bilgiler verildi. Toplantının son bölümünde katılımcıların soru ve önerilerini de alan Kağıthane Emniyeti, mükemmel bir diyalog kurarak polis- halk dayanışmasının en güzel örneğini

KAĞITHANE’DE SUÇ ORANLARI DÜŞMÜŞ

Sözlerine şehitlere rahmet,  gazilere şifalar dileyerek başlayan Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan, 2017-2018  yılı kıyaslaması yaparak suç oranlarının düştüğünü söyledi. Özellikle evden ve açıktan hırsızlık olaylarında yüzde 35 oranında düşüş yaşandığına değinen Taşkoparan, Kağıthane’nin İstanbul’ un en huzurlu ilçeleri arasında yer aldığını söyledi. Mobil park Ekibi, Gece Kartalları bekçiler, Motosikletli Polis Timleri,Mobil Huzur ekipleri, Narkotik timleri,  Kalekol, Kurt Kapanı uygulamaları ve daha bir çok alanda 2018 yılında Kağıthane’de asayiş ve trafik konusunda epeyce mesafe kat ettiklerini ve başarılı olduklarını söyleyen Birol Taşkoparan, 19 olan bekçi sayısının 79’a çıkarıldığını söyledi. Mahalle mahalle polisin çalışmalarını detaylıca anlatan Emniyet Müdürü Taşkoparan, yaklaşık 1 saatlik sunumunun ardından Emniyet Müdürlüğüne destek veren Kaymakamlık, belediye, diğer kamu kurumları ve vatandaşlara teşekkür etti. Oldukça verimli geçen toplantıda;  Kağıthane Emniyet Müdürlüğü’nün asayiş ve huzura yönelik yeni projelerinin hayata geçirilmesi sevinçle karşılandı, takdir edildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.