İBB BAŞKANI İMAMOĞLU HANÇERLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU HANÇERLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından İ..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından İmamoğlu, Hançerli’den Avcılar’da yapılan çalışmalar ve projeler konusunda bilgi aldı. Daha sonra iki başkan ortak yürütülecek çalışmaları değerlendirmek için Avcılar’ı gezdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanlığı’na gelerek Başkan Turan Hançerli’yle görüştü. Avcılar halkı tarafından ilgiyle karşılanan İmamoğlu büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeler arasında sıkı bir iletişim ve koordinasyon oluşturmak amacıyla tüm ilçeleri gezdiğini belirterek, “Bütün ilçelerimizi gezeceğiz. Daha sonra özellikle bölgesel masalarımız hayata geçmiş olacak ve örneğin Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü bir bölge masamız olacak. Bu çalışmalar orada büyükşehir bürokratlarımız tarafından takip ediliyor olacak” dedi.

‘Avcılar’ın sorunlarına eğileceğiz’

Avcılar’da 5 yıl üniversite okuduğunu söyleyen İmamoğlu, “Bu anlamda Avcılar benim çok yakından tanıdığım bir ilçemiz. Sayın Turan Hançerli Başkanım da benim çok yakın yol arkadaşım. Gerçekten itinayla Avcılar’ın sorunlarına eğileceğiz. İşbirliği yapma konusunda her iki kurum da hararetli bir şekilde Avcılar’ın sorunlarına odaklanacak” ifadelerini kullandı.

Avcılar’da depreme dönük güçlü hamleler yapılması gerektiğinin altını çizen Ekrem İmamoğlu, “Avcılar’ın kentsel dönüşüm ve özellikle mülkiyet sorunu yaşanan mahalleleri var. Bizim iş birliğimizin yanısıra, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın sürece katılmasına dönük en üst seviyede takip sürecini ortaya koyacağımız ilçelerin başında Avcılar geliyor. Bugüne kadar eşgüdümlü çalışılmadığı için yaşanan sorunları tamir etmemiz gereken ilçelerin başında Avcılar geliyor” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Avcılar için birbirinden değerli projeler hayata geçireceklerini belirten Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli de ziyaretinden dolayı İmamoğlu’na teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Ekrem İmamoğlu, Turan Hançerli’ye üzerinde İstanbul figürlerinin bulunduğu bir plaket hediye etti. Hançerli ise İmamoğlu’na üzerinde Osmanlı Kalyonu figürü bulunan bir vazo hediye etti.

Görüşmenin ardından iki başkan ortak yürütülecek çalışmalar kapsamında değerlendirmelerde bulunmak üzere Avcılar turuna çıktı.


Kaynak: Avcılar Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.