İBB 'BEYOĞLU'NDA SİNEMA SINIFI' SÖYLEŞİLERİ DÜZENLİYOR

İBB 'BEYOĞLU'NDA SİNEMA SINIFI' SÖYLEŞİLERİ DÜZENLİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı, Beyoğlu Grand Pera / Cercle d’Orient’de “Beyoğlu Sinema Sınıfı” isimli sanat söyleşisi gerçekleştirecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı, Beyoğlu Grand Pera / Cercle d’Orient’de “Beyoğlu Sinema Sınıfı” isimli sanat söyleşisi gerçekleştirecek. 16,18 ve 20 Kasım tarihlerinde yapılacak olan etkinlikte yönetmen Nisan Dağ, Ezel Akay ve film müzikleri yapımcısı Rahman Altın yer alacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketi Kültür AŞ, “Beyoğlu Sinema Sınıfı” isimli söyleşi düzenliyor. Beyoğlu Grand Pera / Cercle d’Orient’de gerçekleştirilecek söyleşilerde sinemaseverler hem merak ettikleri sorulara yanıt bulacak hem de bağımsız film yapım süreci, sinemada İstanbul’un mekan olarak kullanımı ve film müzikleri gibi konularda sinemacıların deneyim ve bilgilerine ulaşma fırsatı yakalayacak. Yönetmen Nisan Dağ, Ezel Akay ve film müzikleri yapımcısı Rahman Altın’ın yer alacağı “Beyoğlu Sinema Sınıfı” söyleşileri, 16,18 ve 20 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek “Beyoğlu Sinema Sınıfı” söyleşi programı şöyle: 

16 Kasım 2021 (Bugün) – 20.00

Bağımsız Film Yapımı Sürecinde Yönetmenin Yolculuğu-Yönetmen Nisan Dağ

18 Kasım 2021 – 20.00

İstanbul’u Bir Plato Olarak Kullanmak-Yönetmen Ezel Akay

20 Kasım 2021 – 20.00

Film Müziği Yapım Süreci-Müzisyen Rahman Altın

 

Kaynak:Haber Kaynağı
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.