İBB CANKURTARANLARI GÖREV BAŞINDA

İBB CANKURTARANLARI GÖREV BAŞINDA

İBB'nin sorumluluk alanlarında bulunan tüm plajlarda güvenlik ve cankurtaran personeliyle gerekli tedbirler alınıyor.

İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı cankurtaran ekipleri, İstanbul'da 12 ilçede bulunan toplam 47 bin 800 metre uzunluğundaki 38 plajda cankurtaran hizmeti veriyor.

İBB ekipleri plajlarda ;35 jet-ski, 7 kurtarma botu, 2 amfibik kurtarma jeti, 2 can simidi taşıyan drone, 14 ATV aracı ve 190 gözetleme kulesi ve 481 cankurtaran personeli ile vatandaşların can güvenliği için çalışıyor.

Cankurtaran ekipleri, 2005 yılından bu yana 47 bin 405 vatandaşın kurtarılmasını sağladı. Ekipler, 1 Haziran'da başlayan plaj sezonunda şu ana kadar 844 vatandaşı kurtardı.

Cankurtaran hizmeti verilen diğer plajları ise şunlar:

"Çatalca-Çilingoz, Yalıköy, Karacaköy, Ormanlı, Arnavutköy-Durusu Karaburun, Yeniköy, Eyüp-Ağaçlı, Sarıyer-Kısırkaya, Beykoz-Riva Merkez, Riva Elmasburnu, Riva M.Y.O, Şile-Sahilköy, Doğancılı, Alacalı, Sofular, Kızılcaköy, Kumbaba, Ayazma, Ağlayankaya, Uzunkum, Akçakese, Kabakoz, Kurfallı, Ağva, Kilimli, Kadıköy-Caddebostan 1, 2, 3, Bakırköy-Çiroz, Güneş, Küçükçekmece-Menekşe, Beylikdüzü-Gürpınar, Büyükçekmece-Kumburgaz, Kamiloba (Celaliye) ve Silivri-Selimpaşa, Semizkum, Çanta, Gümüşyaka." 

 


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.