İBB ÇOCUK MECLİSİ'NDEN 15 TEMMUZ PROGRAMI

İBB ÇOCUK MECLİSİ'NDEN 15 TEMMUZ PROGRAMI

İBB Çocuk Meclisi düzenleyeceği anma etkinliği ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarına katılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi düzenleyeceği anma etkinliği ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarına katılacak. Yürüyüş, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla 15 Şehitlerimizi anacak olan çocuklar İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde yer alan 15 Temmuz Şehitlerinin fotoğraflarının ve isimlerinin bulunduğu alana karanfil bırakacaklar.

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Çocuk Meclisi üyeleri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir araya gelecek.

Çocukların 15 Temmuz programı Fatih’teki Fevzipaşa Caddesi üzerinden yürüyüşle başlayacak. Fevzi Paşa Caddesi üzerindeki Atikali Karakolu önünde saat 13:30'da başlayacak yürüyüşün sonunda çocuklar İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlık binasının önünde bulunan, 15 Temmuz Şehitlerinin isim ve fotoğraflarının bulunduğu alana karanfil bırakacaklar.

Çocukların 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı daha sonra Saraçhane Parkı'nda özel bir anma töreniyle devam edecek. Buradaki programda da şehitler anısına konuşmalar yapılacak, şiirler okunacak ve dualar edilecek.

 


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.