İBB İTFAİYE ERİ SINAVI

İBB İTFAİYE ERİ SINAVI

İBB, boş bulunan itfaiye eri kadroları için yapılan ön başvuruları aldı. Sınava girmeye hak kazanan adaylar için 2-26 Temmuz tarihleri arasında sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, boş bulunan itfaiye eri kadroları için 11/6/2018 - 25/6/2018 tarihleri arasında http://basvuru.ibb.gov.tr adresi üzerinden ön başvuruları aldı.

Belediye İtfaiye Yönetmeliği’nin 15/C maddesinin birinci fıkrası gereğince, 19/6/2018 – 25/6/2018 tarihlerinde evrak teslimi yapan adaylar için, KPSS (B) grubu puan sonuçlarına göre sıralama yapıldı.

2-26 Temmuz 2018 tarihleri arasında Yenikapı Etkinlik Alanı’nda yapılacak sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar, 27/6/2018 tarihinde saat 15.00’dan itibaren http://basvuru.ibb.gov.tr adresi üzerinden kendileri için düzenlenen “Sınav Giriş Belgesi”ne erişebilecek. Bu adres üzerinden yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğinde olup, adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecek. Adayların sınav tarihleri Sınav Giriş Belgesinde yer alacak.

Sınava Girmeye Hak Kazanan Aday Listesi için tıklayınız…

SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

• Adaylar, yapılacak sözlü sınav için ilanı dikkatle incelemelidir.

Sözlü Sınav İlanı için tıklayınız…

• Adaylar, sınav tarihinde ve sınav saatinden 30 dakika önce sınav yerinde hazır bulunmalıdır.

• Adaylar, uygulama sınavı için eşofmanları ve spor ayakkabılarıyla gelmelidir.

• Adaylar, sınava girebilmek için Sınava Giriş Belgesinin yanı sıra nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportunun aslını da yanında bulundurmak zorundadır. 

• Nüfus cüzdanında soğuk damga basılı olmalı, adayın sınav görevlilerince kolaylıkla tanınmasını sağlayacak güncel bir fotoğraf (Sınav günü sınav görevlilerinin sizi fotoğrafınızdan tanımakta güçlük çektiği takdirde sınava almayabileceğini göz önünde bulundurunuz) ve T.C. Kimlik Numarası bulunmalıdır. Pasaportun süresi sınav günü itibarıyla geçerli olmalıdır.

• Adayların sınav merkezine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmaları yasaktır.

• Personel alım işleminin diğer aşamaları yapılacak sınava ve sonuçlarına bağlı olduğundan, sınava katılmamaya yönelik olarak hiçbir mazeret kabul edilmeyecek. Sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen tarihte sınava katılmayan adaylar, hakkını kaybetmiş sayılacak.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.