İBB MECLİSİ’NDEN HAİN SALDIRIYA KINAMA

İBB MECLİSİ’NDEN HAİN SALDIRIYA KINAMA

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Kasım ayı toplantılarının ilk birleşimini Saraçhane Başkanlık Binası Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

Toplantıda, CHP, AK Parti, İYİ Parti ve MHP gruplarının imzaladığı ortak bir bildiriyle, İstiklal Caddesi’nde yaşanan hain terör saldırısı lanetlendi. İBB Meclisi 1. Başkan Vekili Zeynel Abidin Okul’un okuduğu bildiride, şöyle denildi:

“Ülkemizin istiklaline dönük İstiklal Caddesi’nde meydana gelen hain terör saldırısını ve tüm işbirlikçilerini en şiddetli şekilde lanetliyoruz. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, hastalarımıza acil şifa, İstanbul’umuza, ülkemize geçmiş olsun diliyoruz. Bu türden kalleşçe ve haince yapılan saldırılar, milletimizin yürüyüşünü, azim ve direncini asla kıramayacaktır. Terörle mücadelemizin çok daha kararlı, çok daha güçlü bir şekilde devam edeceğinden hiç şüphemiz yoktur. Türkiye’yi terörle teslim alamayacaksınız. Devletimiz daim, milletimiz kaim olsun. Milletimizin başı sağ olsun.”

İBB Meclisi’nin ikinci toplantısı, 21 Kasım 2022 Pazartesi gününe ertelendi.

Foto Linki: https://box.ibb.gov.tr/index.php/s/CFx8cJA66D2TBXi

vpo2cwu4k0m1wbsbn3fy9xj6.jpg

rnslc16hahrjsxfekediIkpu.jpg

5ixlfua17t2fureqvtk8gyms.jpg

agcj04n1b3oydkilkvb59z27.jpg

qzdmcw6pisvItjhavdrunl15.jpg

ub4kfyyv1mkrt2mqsbexxwwz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.