İBB YAZ İZCİ KAMPI BAŞLADI

İBB YAZ İZCİ KAMPI BAŞLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin binlerce izci yetiştirdiği Yaz İzci Kampı’nın ilk dönemi başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Türkiye İzcilik Federasyonu işbirliğinde düzenlenen 2018 Yaz İzci Kampı başladı. Her yıl yoğun katılımla gerçekleşen İBB Yaz İzci Kampı’nın ilk dönem izcileri Anadolu Yakası’nda Kadıköy Haydarpaşa ve Avrupa Yakası’nda ise İBB Saraçhane Belediye Binası önünden anne ve babaları tarafından uğurlanarak Beykoz’daki kampa yerleşti.


DOĞA KAMPI İLE DOLU DOLU 1 HAFTA GEÇİRECEKLER

10-15 yaş arası çocukların katıldığı İBB Yaz İzci Kampı, 9 Eylül’e kadar birer haftalık 10 eğitim dönemi şeklinde düzenleniyor. Yaz İzci Kampı’nın ilk dönemine yaklaşık 1000 izci katıldı. Çocuklar kamp süresi boyunca izcilik faaliyetleri kapsamında çadır kurma, doğada kalma, ateş yakma teknikleri, ilk yardım, telsiz ve haberleşme, çevre ve orman gibi konularda eğitimler alacak.


İzciler bu eğitimlerin yanı sıra kişisel gelişim, okçuluk, kano ve kürek, trafik eğitimleri, itfaiye ve yangın eğitimleri, resim, müzik, drama, yüzme, bisiklet, binicilik, badminton, tırmanma, hayvan bakımı, ebru, atıcılık  ve oryantiring gibi bireysel ve takım etkinliklerine katılma imkanı bulacak.


İBB'DEN KAMP DÖNEMİ BOYUNCA 24 SAAT HİZMET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz Yaz İzci Kampı’na farklı birimleri ile hizmet veriyor. Kampta yemekten sağlığa, barınmadan temizliğe kadar tüm ihtiyacını karşılayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi acil durumlara müdahale edebilmek için daimi olarak ambulans, doktor, güvenlik ile sağlık ekibi ve itfaiye gibi müdahale ekiplerini 24 saat boyunca kampta hazır bulunduruyor.


YENİ DÖNEM İZCİ KAMPI KAYITLARI DEVAM EDİYOR

İBB Yaz İzci Kampı’na katılmak isteyen tüm izci adayları www.ibb.istanbul ya da izcilik.ibb.istanbul adreslerinde bulunan ‘kayıt’ adımlarını takip ederek istedikleri kamp dönemine kayıt yaptırabiliyor. Ayrıca 0212 600 87 00numaralı telefon numarasından da detaylı bilgi alınabiliyor.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.