İBB YÖNETİCİLERİ, SULTANBEYLİ OTOBÜSÜNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

İBB YÖNETİCİLERİ, SULTANBEYLİ OTOBÜSÜNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

İBB Meclisi Üyeleri ve İETT yöneticileri, 11ÜS (Üsküdar-Sultanbeyli) hattında seyahat etti. Hatta incelemelerde bulunan meclis üyeleri ve bürokratlar, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını ve

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) bağlı kuruluşlarından İETT’nin yolcuların deneyimlerini ve taleplerini bizzat kendilerinden öğrenebilmek için hayata geçirdiği “Yolcu Buluşmaları”, sahaya indi. 

Buluşmaya İBB Meclisi Üyeleri Mesut Kösedağ ve Birkan Birol Yıldız, CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin ile İETT İETT Genel Müdürü Hamdi Alper Kolukısa, Anadolu Saha Yönetim Müdürü Fatih Özcan ve Anadolu Bölgesi Ulaşım Planlama Müdürü Ahmet Fuat Taşdemir katıldı. 

11ÜS (Üsküdar-Sultanbeyli) hattında seyahat ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen meclis üyeleri ve bürokratlar, hattaki iyileştirmeye açık alanları tespit etti. Vatandaşlar da yolculuk deneyimlerini birebir paylaşarak, bürokratlarla fikir alışverişinde bulundu.

 Siyasiler ile İETT yöneticilerini karşılarında gören yolcular, çok şaşırdıklarını belirterek, sorunlarının dinlenmesinden dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi. Otobüs hattında yoğunluk olduğunu belirten vatandaşlar, sefer sayısının arttırılmasını talep etti. 

Problemlerin yerinde tespiti amacıyla gerçekleşen inceleme gezileri, önümüzdeki günlerde başka otobüs hatlarında hız kesmeden devam edecek.


Kaynak: İstanbul Büyükşehir Belediyesi




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.