İBB ZABITASI, DENİZE DÜŞEN BİR KADINI KURTARDI

İBB ZABITASI, DENİZE DÜŞEN BİR KADINI KURTARDI

Kadıköy’de denize düşerek boğulma tehlikesi geçiren bir kadını, bölgede görev yapan Mustafa Gül isimli İBB Zabıta memuru uniformasıyla denize atlayarak kurtardı. Zabıta memuru tarafından ilk müd

İstanbulluların huzur ve güvenliği için 7/24 görev yapan İBB Zabıtası, denize düşen bir vatandaşı boğulmaktan son anda kurtardı. Kadıköy İskelesi civarında saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda bir kadın bilinmeyen bir sebeple denize düştü. Denizde bir anda çırpınmaya başlayan kadını görenler bağırarak yardım çağrısında bulundu.

Kadıköy İskelesi’nde görev yapan Mustafa Gül isimli İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta memuru, olayı görmesi üzerine hiç düşünmeden suya atladı. Uniformasıyla girdiği denizden boğulmak üzere olan vatandaşı çıkaran zabıta memuru Gül, kadına ilk müdahaleyi de yaparak yuttuğu suları çıkarmasını sağladı.

Boğulmaktan kurtulan kadın daha sonra bölgeye gelen ambulansa bindirilerek en yakın hastaneye sevk edildi.

ZABITA MEMURU GÜL: “HİÇ DÜŞÜNMEDEN DENİZE ATLADIM”
Olay ile ilgili konuşan zabıta memuru Mustafa Gül, “Kadıköy İskelesi’nde görevi yeni devralmıştık. Bir anda bağırış sesleri yükseldi ve denizde çırpınan bir kadını gördüm. Hiç düşünmeden hemen ayakkabılarımı çıkararak denize atladım ve çevredekilerin yardımıyla vatandaşı çıkardım. Daha sonra ilk müdahalesini de yaparak yuttuğu suları çıkarmasını sağladım. Ambulansın gelmesiyle birlikte nöbetimize geri döndüm” diye konuştu.


Kaynak: İstanbul Büyükşehir Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.