İbrahim Barut,"  Kağıthane'de 2019 yürüyüşünü başlatıyoruz"

İbrahim Barut," Kağıthane'de 2019 yürüyüşünü başlatıyoruz"

CHP Kağıthane ilçe başkan adayı İbrahim Barut, ilçe başkanı olduğunda yapacağı projeleri anlattı. Tek hedefimiz 2019 yerelde ve genelde iktidar olmak için hep birlikte çalışacağız dedi.

CHP Kağıthane ilçe başkanlığında ilçe başkan adayı olduğunu açıklayan İbrahim Barut'un açıklaması ilçe örgütünde heyecan ve umut  yarattı.

Bütün baskılara, istismarlara, manipülasyonlara rağmen Cumhuriyet  Halk partisinde üye olan herkes değerlidir.  Ben bu bireylerin tümüne eşit mesafedeyim  diyerek sözlerine başlayan, CHP Kağıthane ilçe başkan adayı  İbrahim Barut, " Sizlerle birlikte bu topraklar,  birlikte yaşamayı huzuru ve demokrasiyi bulur  asla parti içi hesaplaşmadan ve  kargaşadan yana olmadım olmayacağım .Önümüzde bir hedef var  bu da 2019 yılında yapılması  planlanan genel ve yerel seçimlerdir. Bizler hepimiz 2019 yılına hedeflenmeliyiz,  2019 yılı en kritik seçimdir. "2019 yürüyüşü" sloganı ile  hedefe ulaşmak için hep birlikte  yola çıkıyoruz" dedi.

Birilerine danışarak aday olmadım. Beni Kağıthaneliler adaylaştırdı diyen başkan adayı İbrahim Barut, " Bir süreç yaşıyoruz,  kongreler neden yapılır, neden yapıldığı  örgütümüze iyi anlatmak lazım. Siyasi partiler yaşayan bir organizmadır. Kongreler yenilenme, gözden geçirme sürecidir  karşımızda tüm zulmüyle  var olan bir AKP iktidarı var  bizim davamız çok büyüktür. Hepimiz dava adamı olmalıyız. AKP belediye başkanlarını metal yorgunluğu var diye görevden alınıyor  yenileniyor.Bizim bu kongre sürecini çok iyi tahlil etmemiz lazım yarınlar için yenilenmemiz gerekiyor" dedi.

İstanbul ve Kağıthane'yi alabiliriz  önce biz inanacağız sonra Kağıthane,  bize inanacak projeler söylemler geliştirerek güven vereceğiz. CHP Kağıthane'nin 7000 üyesi var ama bakıyorum ki aktif etrafta 200 üyesi gözüküyor. Bize görev verilirse tüm üyelerimizi aktif hale getireceğiz , küskünlükleri, kırgınlıkları özellikle sevgisizliği hep birlikte yok edip hatalarımızdan ders çıkaracağız Kağıthane'yi alacağız" dedi.

İlçe başkan adayı olduğunu ve projelerini  açıklayan İbrahim Barut,  10 Aralık' ta yapılacak ilçe Kongresinde çarşaf liste ile gidileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.