İDOP başkanı Cabbar Kement, "İkinci yüzyıla çağrı" Vizyon Toplantısına Katıldı

İDOP başkanı Cabbar Kement, "İkinci yüzyıla çağrı" Vizyon Toplantısına Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “3 Aralık’ı bekleyin” ifadeleriyle duyurduğu vizyon belgesinin açıklanacağı “İkinci Yüzyıla Çağrı” başlıklı toplantı, bugün İstanbul Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirdi

Salona, “iktidar-iktidar” sesleriyle giren CHP lideri Kılıçdaroğlu, sağına Canan Kaftancıoğlu ve Hikmet Çetin, soluna da Ekrem İmamoğlu ve Altan Öymen’i alırken, Etkinliğe çok sayıda basın mensubu, CHP yönetimi ve üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, akademisyen ve araştırmacı katıldı.

İDOP, İstanbul Demokrat Ordulular Platformu başkanı Cabbar Kement, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin ekonomide ve endüstriyel dönüşümde yol haritasını açıkladığı “İkinci Yüzyıla Çağrı” başlıklı toplantıya katıldı.

 İstanbul’da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen toplantının ardından Başkan Kement, şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu “İkinci yüzyıla çağrı” 70 kişilik siyaset üstü” vizyon kadrosunu tanıtarak iktidara ne kadar yakın olduğunu bir kez daha kanıtladı. Çok heyecanlıyız. Türkiye heyecanlı. Büyük bir değişimin arifesindeyiz. Tabii bu değişim, Türkiye'mizi geleceğe taşıyacak, kaybettiğimiz gelecek öngörüsünü yeniden kazanmamızı sağlayacak. Türkiye'mize hayırlı olsun.” dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.