İETT YÖNETİCİLERİ SAHA DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

İETT YÖNETİCİLERİ SAHA DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

İstanbul’da 1 günde 800 farklı hatta 55 bin sefer gerçekleştiren ve 1 milyon 255 bin km mesafe kateden İETT, 6.517 araç ile şehrin her noktasında 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Günde 5 milyona varan yolcu taşıyan İETT, daha kaliteli ve daha konforlu yolculuk için tüm yönetim kadrosuyla pik saatlerde denetimler gerçekleştiriyor.

TÜM İETT YÖNETİCİLERİ DENETİMLERE KATILIYOR

Bu denetimlere, İETT’nin tüm yöneticileri de katılmaya ve işe gidiş gelişlerinde İETT araçları kullanmaya başladı. Özellikle şehrin trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde gerçekleştirilen denetimlere İETT Genel Müdürü İrfan Demet de bizzat katıldı. İETT Genel Müdürü İrfan Demet, iş çıkışında önce 76-D Taksim Bahçeşehir – Taksim otobüs hattı ile metrobüse sistemine gitti. Cevizlibağ durağından metrobüse binen ve birçok durakta inerek incelemeler gerçekleştiren İrfan Demet, gerekli gördüğü yönlendirmeleri de yaptı.

İYİLEŞTİRMELER PAYLAŞILACAK

İETT, farklı gün ve saatlerde uygulanan denetimler sonrası gerçekleştirilen iyileştirmeleri de detaylı olarak paylaşacak.

3sa5kjzvdo7ylIevwyucqr4j.jpg

bpe8h4vcIzqtyxknssdmwimd.jpg

dmesbl21jggmshkq6wxlz7pr.jpg

efjnvbay05rxuIphudgqqmx3.jpg

yocdhg9fe8ysg1k46r7vupsl.jpg

aw4jzxuecwhprdtc7xi6qonl.jpg

c9e7rcinbdg0zveywruI23jo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.