İhsan Atçı Koşusu'nu Özşimşek kazandı

İhsan Atçı Koşusu'nu Özşimşek kazandı

Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğü tarafından yetiştirilen Nejmi Gündüz antrenesindeki safkan, bugün Veliefendi Hipodromu pistinde çıktığı ikinci koşusundan da galibiyetle ayrılmayı başarırken kariyerindeki birincilik sayısını da 10'a çıkarmış oldu.

4 yaşlı safkan Arap atlarına mahsus olan, çim pistteki 1200 metre mesafeli koşuda ikinciliği (KV-7/DHÖW ) Lima (Gelibolu - Elmasbike / Devirhan) elde ederken, Koşanaslan (Kaizbert - Babacanyan / Tekelioğlu) üçüncü ve Aslıyüce (Baba Mevlüt - Yücelay / Bilgin) de dördüncü oldular. Bordomavi (Altaha - Zeugma / Emael) isimli safkanın beşinci olarak ayrıldığı koşuda müddet 1.17.99 olurken, farklar 2,5 boy - 2 boy - 2 boy - baş şeklinde sonuçlandı.

fkreajowpxhkwgsglndqcvbc.jpg

Kaynak:İSTANBUL SES

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici ifadeler veya imalar ile inançlara yönelik saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.