İlçe Genelindeki Parklar Yenileniyor

İlçe Genelindeki Parklar Yenileniyor

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda yenilemeçalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Esenyurt’ta bulunan parklarda, tahribatauğramış alanlar ve oyun aletleri grupları belediye ekipleri tarafındandeğiştiriliyor.

İlçede hummalı çalışmalar sürdüren Esenyurt Belediyesi, bu seferkirotasını ise parklara çevirdi. Bölgedeki parklarda tahribata uğrayan sporaletleri,  ahşap köprüler, salıncaklar,kauçuk zemin ve tüm oyun grubu aletleri belediye ekipleri tarafındandeğiştiriliyor. Çocuklara ve yetişkin vatandaşlara daha ferah bir Esenyurtbırakmak amacı ile seferber olan belediye ekipleri, parklardaki çalışmalarındevam edeceğini bildirdi.

VatandaşlarımızaGüvenli ve Ferah Alanlar Oluşturuyoruz

Esenyurt Belediyesi Peyzaj Mimarı Deniz Karakoç, yapmış olduklarıçalışmaların içeriğine değinerek şu ifadeleri kaydetti; “Esenyurt Belediyesiolarak eskiyen ve güvenlik problemi teşkil eden oyun guruplarımızı yeniliyoruz.Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebilmeleri içinçalışmalarımızı daha da yoğunlaştırdık. Kauçuk zemin, park malzemeleri,salıncak, kay kay, tahterevalli gibi daha birçok park malzemesini yenileyerekvatandaşlarımıza daha güvenli ve daha ferah alanlar oluşturuyoruz.Çalışmalarımız tüm Esenyurt’ta devam edecek.”

vj9k6hpbugqIwm1pr8svyi2h.jpg

6hbemgjsokokqahe7vsctdIw.jpg

fah6t5mjzrrigaflcI0u9b8h.jpg

zxxzyrobc0qmgI9fsiwtku6r.jpg

9zmvuviokwrf2btq4go0sl1c.jpg

vetbe1vf6ruolpsgulihpyzt.jpg

nszct0kb56wbfnum7r8kx2jg.jpg

o4fjdb7ubnwmprkgutcvrj1o.jpg

kaslhI1lr4ixcxrcenh6gzvz.jpg

oexs1fp042lscdetthrhy7ib.jpg

slmvkya8n0wwnayzhsqqt743.jpg

y4cvnlwok8aec1jg0gqphdIf.jpg

dnIys4avxeqsmttzeijpk8k2.jpg

ltyo3ghfrex2nlhb8x0egmk7.jpg

oanlhtycrIe4iovqjpwq1t0g.jpg

fpwnsnzqyje8cj5vdeadtxpq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.