İMAMOĞLU: "86 BİN YOL ARKADAŞIMIN YANINDAYIM, EZDİRMEM"

İMAMOĞLU: "86 BİN YOL ARKADAŞIMIN YANINDAYIM, EZDİRMEM"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne "özel teftiş" kararına ilişkin, "İstanbul’a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne "özel teftiş" kararına ilişkin, "İstanbul’a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem. Suçu olanla sonuna kadar birlikte mücadele edelim. Ama şu bilinsin ki; İBB ailesine saldıranlar karşısında beklenmedik bir birliktelik ve güç görecek" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne "özel teftiş" kararına ilişkin açıklama yaptı. İmamoğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

“’Hak yemem hakkımı da yedirmem" dedim. Bugün de diyorum ki; "İstanbul’a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem" Suçu olanla sonuna kadar birlikte mücadele edelim. Ama şu bilinsin ki; İBB ailesine saldıranlar karşısında beklenmedik bir birliktelik ve güç görecek."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.