İMAMOĞLU KAĞITHANE'DEN SESLENDİ, "VALLAHİ DE BİLLAHİ DE KAZANIYORUZ"

İMAMOĞLU KAĞITHANE'DEN SESLENDİ, "VALLAHİ DE BİLLAHİ DE KAZANIYORUZ"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Kağıthane ilçesindeki Nurtepe Metro Durağı'nda yurttaşlarla bir araya geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Kağıthane ilçesindeki Nurtepe Metro Durağı'nda yurttaşlarla bir araya geldi. Bulunduğu otobüs üzerinden konuşan İmamoğlu, vatandaşları, yarın Maltepe'de düzenlenecek Millet İttifakı liderlerinin tümünün katılacağı "Büyük İstanbul Mitingi'ne çağırdı. İmamoğlu, şunları söyledi:

“MEMLEKETİN KURALLARINI, KURUMLARINI AYAĞA KALDIRACAĞIZ:

Biz yarın ülkemizin ekonomisini konuşacağız. İstanbul’dan bütün Türkiye'ye ve Türkiye’nin geleceğine biz ekonomik süreci nasıl tutarlı yöneteceğimizi anlatacağız. Çok güçlü kadromuz var. Başta 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal ve hep birlikte orada büyük bir sürece imza atacağız, çok başarılı olacağız. Tabii ki kıymetli dostum Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş, Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu… Bu ittifak, milletin ittifakı. Bu ittifak diyor ki "Bu seçim, parti seçimi değil." Bu seçimde, yozlaşmış, adaletin yere düştüğü, hukukun yere düştüğü, milletin ve devletin itibarının yere düştüğü, ne yazık ki uluslararası süreçlerde dış ilişkilerimizin yere düştüğü bir ortamda hep birlikte memleketin hem kurallarını hem kurumlarını ayağa kaldıracağız. Hep birlikte ayağa kaldıracağız. Çocuklarımız için ayağa kaldıracağız, gençlerimiz için ayağa kaldıracağız.

VALLAHİ DE BİLLAHİ DE KAZANIYORUZ:

Seçim günü sandıklarda görev alacağız. Sandıklarda partiler üzerinden görev alacağız. Eğer partiler üzerinden görev alamayan varsa Türkiye Gönüllüleri’ne üye olacak. "Oy kullandım, ben eve gideyim, pikniğe gideyim" yok. O gün bayraklarınızla, okulların önünde, sokaklarda, caddelerde, milletin demokrasi bayramında o günü birlikte geçirmeye, görev almaya hazır mıyız? Aramızda kalsın, vallahi de billahi de kazanıyoruz. Millet kazanıyor, çocuklar kazanıyor, gençler kazanıyor, milletimiz kazanıyor. İyi ki varsınız.”

345263426-757272169415023-851209502586108361-n-1-800x600.jpg

344579638-951995256112840-6247593749807505229-n-800x600.jpg

İMAMOĞLU KAĞITHANE'DEN SESLENDİ,

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.