İMAMOĞLU’NDAN KARLA MÜCADELEDE İŞBİRLİĞİ VURGUSU

İMAMOĞLU’NDAN KARLA MÜCADELEDE İŞBİRLİĞİ VURGUSU

FATİH / İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKOM’da gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısının ardından karla mücadelede çalışan ekiplerle bir araya geldi. İBB Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Dairesi’nin Edirnekapı’daki garajında görevli personelle buluşan İmamoğlu’na, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay eşlik etti. Kurmaylarından bilgi alan İBB Başkanı, incelemesinin ardından sosyal medyadan video mesaj yayınladı. Canlı yayınlanan mesajında İmamoğlu şunları söyledi:

AKLIMIZDA KARIN BEREKETİ KALSIN

“Yaklaşık 3 bin araç ve 10 bin personelle sayadayız. Şu an sadece bir şantiyemizdeyiz. 10 bin çalışanımız görev alıyor. Bizim dışımızda 39 ilçe belediyemiz, kamu kurumlarının diğer bileşenleri, herkes kendi alanlarında çalışıyor. Bütün bunların başarıya kavuşması eşgüdümlü bir çalışmayla mümkün. Bu konuda vatandaşlarımızın uyarılara riayet etmesi önemli. Geçen yıl şubat ayında yaptığımız iş birliğimizin ne denli İstanbul’a rahatlık yarattığını hepimiz biliyoruz. Yine aynı katkıları, aynı işbirliğini hem kurumlarımız hem de yöneticilerimiz arasında ve 16 milyon insanımızla yaşayalım istiyoruz. Karın sadece aklımızda güzel görüntüleri ve bereketi kalsın. Birbirimize karşı anlayış ve güzel dille hareket etmemizin çok faydalı olacağını görüyorum. Şimdiden hepimize güzel sağlıklı birkaç gün diliyorum.”

ÇAY İKRAMINI GERİ ÇEVİRMEDİ

İBB Başkanı inceleme gezisinin ardından görevli personelin çay ikramını geri çevirmedi.  Sıcak çayın eşliğinde sohbet eden İmamoğlu, çalışmalarla ilgili bir bilgilendirme de çalışanlardan aldı.

a17akpuorlewvsv5zc8ztjkh.jpg

bgktfqvws7ajumx3m0oln4rt.jpg

bnwfsoaxptxeyzs8hnuy2crd.jpg

ncvy2n43hkxzwce1oa8mmtub.jpg

ceftIwgntrzlyzbnyd3ja0of.jpg

lnlc3hzxyjpdzwebsvtjc1qg.jpg

gjkxdxcnmsfhtirq7lpdhkc6.jpg

906kct5n4bazv7qhiuphmdyf.jpg

naejbqpg12ygbhh8wks5mnlp.jpg

ncdabho8egstnIyvouwf94k1.jpg

sbvjt3nkeeu2408hpqyfy6q9.jpg

2cmgzapxI4b80s7nevhklyrd.jpg

kdnsgcz2elbtfsrxmwbr9i6h.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.