İmamoğlu Tarihi Günlerinden Birini Yaşadı, İlçede Görülmemiş Kalabalık Zeydan Karalar’a Sevgi Gösterilerinde Bulundu.

İmamoğlu Tarihi Günlerinden Birini Yaşadı, İlçede Görülmemiş Kalabalık Zeydan Karalar’a Sevgi Gösterilerinde Bulundu.

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İmamoğlu ilçesinde halkla buluştu.

Adana-İmamoğluyolunda uzun bir araç konvoyuyla karşılanan Başkan Zeydan Karalar ve İmamoğluBelediye Başkanı Kasım Karaköse, sevgi gösterileri arasında halkla, esnaflakucaklaşarak miting alanına kadar birlikte yol aldı.

İMAMOĞLUHALKI BAĞRINA BASTI

Bayraklarlakarşılanan, sevgi gösterilerinin ortasında kalan Başkan Zeydan Karalar’ıİmamoğlu halkı yediden yetmişe bağrına bastı.

Halkla birliktedev Türk bayrağını taşıyan Başkan Zeydan Karalar, Başkan Kasım Karaköse ilebirlikte coşkulu İmamoğlu halkına hitap etti.

Birlik,beraberlik, barış, kardeşlik mesajları veren ve insanların aç açıkta kalmadığıbir ülke özlemini dile getiren Başkan Zeydan Karalar, bir belediye başkanınınyönettiği şehrin halkını çok sevmesi ve çalışkan olması gerektiğini belirterek,Kasım Karaköse’de bu özelliklerin bulunduğunu söyledi.

DURUMUDÜZELTTİK, DAHA NELER NELER YAPACAĞIZ…

KendisininAdana’da, Kasım Karaköse’nin İmamoğlu’nda küçük bütçeyle çok önemli işleryaptıklarını kaydeden Başkan Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi’ni çokkötü şartlarda devraldıklarını ama pandemi ve depreme rağmen gelinen noktadabüyük işlerin halkın hizmetine sunulduğunu açıkladı. Gelirinin 4 katı borcuolan bir belediyeyi, geliri borcunun 4 katı haline getirdiklerini bildirenBaşkan Zeydan Karalar, İmamoğlu dahil olmak üzere, Adana genelinde çok önemlihizmetler gerçekleştirdiklerini bildirdi. Bunlardan biri olan ve İmamoğlu’ndatemeli atılan Yedigöze’den Su Getirme Projesi’nin yeni dönemde hayatageçirileceğini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, “Herkes konuşur biz yaparız.Bizde laf yok icraat var” diyerek şöyle devam etti: “Adana BüyükşehirBelediyesi’nin durumunu düzelttik; İmamoğlu’na da, diğer ilçelerimize de, Adana’ya da daha neler neleryapacağız.”

BİZİM ADANA,TÜRKİYE VE ATATÜRK SEVGİMİZ BAŞKADIR

Önümüzdekidönemde Adana’ya yeni bir otogar yapılacağını duyuran, çok sayıda önemliprojenin Adana’ya kazandırılacağını vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, “BizimAdana sevgimiz, ülke sevgimiz başka, bizim Mustafa Kemal Atatürk sevgimiz debaşkadır” diye konuştu.

Yeni dönemdeKasım Karaköse ile el ele vermeye devam edeceklerini ve İmamoğlu’nunsorunlarının tamamını çözeceklerini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, İmamoğluhalkıyla ve Adanalılarla gurur duyduğunu belirtti.

 İmamoğluBelediye Başkanı Kasım Karaköse de Başkan Zeydan Karalar’la birlikte halkahizmet etmeye devam edeceklerini duyurdu.

hnxdcm1y8427u5tkugrbzt0b.jpg

t0rur3ezh9mohnldfztxdmgl.jpg

lgIxqys5ypfmv0tkdr93hhkn.jpg

qfsjznmgybe6xvl4830ccirp.jpg

3vqsmqzdetby1drxjwkhjuhx.jpg

s9ge7toqh6fybzfslwa8hIv4.jpg

ww7joInlep8ajgk2hrd4qmdt.jpg

kaurc7Itqa0gzkznjvwi4fjg.jpg

kk5e96h7mpzfr0yjxbirv34w.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.