İMAMOĞLU: VATANDAŞ 31 MART'TA O TIKALI KULAKLARI SAĞLAM BİR ÇEKECEK

İMAMOĞLU: VATANDAŞ 31 MART'TA O TIKALI KULAKLARI SAĞLAM BİR ÇEKECEK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi ilçesi Yunus Emre Mahallesi sınırları içerisinde rezerv alan ilan edilen projenin temel atma törenine katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi ilçesi Yunus Emre Mahallesi sınırları içerisinde rezerv alan ilan edilen projenin temel atma törenine katıldı. Rakibi Murat Kurum’un TOKİ mağdurlarının tepkisini yanlış anladığı görüntülere değinen İmamoğlu, “Geçen gün TOKİ’de verdiği sözü tutamadığı için mağdur vatandaşlar kendisini protesto ediyor. O ‘Allah razı olsun’ diyor. Kendisini alkışladıklarını zannediyor. Çünkü niye biliyor musunuz? Bunların kulakları vatandaşın dertlerine tıkalı, tıkalı. Duymuyorlar vatandaşın sesini. Ben vatandaş bir çığlık attı mı dönüp ona bakıyorum, ne diyor diye, onlar onu duymuyor. Burada birçok insan yani mağduriyetlerini dile getiriyor. Onun bile durmuyor. Onun için mağdurun feryadına, mazlumun ahına bunların kulakları tıkalıdır. Vatandaş 31 Mart'ta ne yapacak? O tıkalı kulakları sağlam bir çekecek” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2017 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile rezerv yapı alanı ilan edilen Sultangazi ilçesi Yunus Emre Mahallesi’nde projesini hazırladı ve finansman çalışmasını tamamladı. 488 konut, 19 ticaret olmak üzere toplam 507 bağımsız birim ile 1 kreş, 1 mahalle evi ve kapalı otoparktan oluşan projeye İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı program ile başlandı. Temel atma töreninde İmamoğlu’na CHP Sultangazi Belediye Başkanı adayı Ferhat Epözdemir de eşlik etti. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.