İMAMOĞLU’NDAN ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADIGÜZEL’E ZİYARET

İMAMOĞLU’NDAN ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADIGÜZEL’E ZİYARET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’e tebrik ziyaretinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde başarı elde eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'e tebrik ziyaretinde bulundu. Alkışlarla karşılanan İmamoğlu, Adıgüzel tarafından makam odasında ağırlandı.

İmamoğlu, Adıgüzel ve ekibiyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, aynı zamanda gurur duyduğunu ifade etti. İmamoğlu, Adıgüzel'in uzun yıllardır birlikte çalıştığı genç bir siyasi yol arkadaşı olduğunu ve Ataşehir'e hizmet etme heyecanını ve kararlılığını takdir ettiğini dile getirdi. İstanbul'un birçok noktasında heyecanlı ve hizmete tutkulu birçok arkadaşı olduğunu belirten İmamoğlu, Adıgüzel'in Ataşehir'i yenilikçi ve çağın ihtiyaçlarına uygun bir şekilde yöneteceğine olan inancını dile getirdi.

İmamoğlu, "Onursal Başkanımızın, özellikle Ataşehir gibi İstanbul'un yeni yerleşen ama bir o kadar da vitrini olan bir ilçede, yenilikçi ve çağın ihtiyaçlarına uygun bir hizmet anlayışıyla çalışacağına yürekten inanıyorum. Ayrıca, şehirle entegrasyonu sağlayacak önemli merkezlerin de Ataşehir'de etkin bir şekilde yönetileceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.