İMAMOĞLU'NDAN KÖSEDAĞI'NA TEBRİK ZİYARETİ

İMAMOĞLU'NDAN KÖSEDAĞI'NA TEBRİK ZİYARETİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı’na tebrik ziyaretinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde başarılı sonuç elde eden Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı'na tebrik ziyaretinde bulundu. Kösedağı, İmamoğlu'nu Kadıköy Belediyesi'nin eski merkez binası olan Şehremaneti Sanat ve Edebiyat Kütüphanesi'nde ağırladı.

İmamoğlu, Kösedağı'na ve ekibine başarılar dileyerek, Kadıköy'ün İstanbul'da belki de en fazla sorumluluk gerektiren ilçelerden biri olduğunu belirtti. İmamoğlu, "Bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden hiçbir kuşkum yok" dedi.

İmamoğlu ve Kösedağı arasındaki 10 yıllık Büyükşehir Belediyesi mesaileri üzerine konuşan İmamoğlu, geçtiğimiz 5 yılda Kadıköy için yapılanların ve yapılacakların birebir şahidi olan Kösedağı'nın bu görev için değerli bir şans olduğunu vurguladı. İmamoğlu, Kadıköy'de altyapı, çevre, üst yapı, yeşil alan gibi farklı alanlarda çalışmalar yapıldığını ancak daha fazla iz bırakacak işler gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

İmamoğlu, "Umarım tarihin en başarılı 5 yılını Kadıköy'ümüze yaşatırız. Bu hedefle Mesut Kösedağı Başkanımıza, kıymetli siyasi yol arkadaşlarına, aynı zamanda bürokraside görev alan değerli arkadaşlarıma ve bütün Kadıköy halkına, bu 5 yılda başarılar dilerim. Allah bizi utandırmasın. İnşallah güzel sonuçlar elde ederiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.