İNÖNÜ MAHALLESİ’NDE EKREM BAKIRHAN PARKI HİZMETE GİRDİ

İNÖNÜ MAHALLESİ’NDE EKREM BAKIRHAN PARKI HİZMETE GİRDİ

Ataşehir Belediyesi ilçedeki yeşil alanları her geçen gün daha da arttırıyor. Bu kapsamda İnönü Mahallesi’nde 6..

Ataşehir Belediyesi ilçedeki yeşil alanları her geçen gün daha da arttırıyor. Bu kapsamda İnönü Mahallesi’nde 687 metrekare üzerine kurulu Ekrem Bakırhan Parkı hizmete girdi.

Ataşehir İnönü Mahallesi Kurucu Muhtarı ve Çamolukspor Eski Kulüp Başkanı Ekrem Bakırhan’ın ismini mahallede yaşatacak olan park Ataşehirli vatandaşların hizmetine girdi.

İnönü Mahallesi Leylaklar Sokak’ta 687 metrekare alan üzerine kurulu olan Ekrem Bakırhan Parkı’nda; çocuk oyun grubu, açık hava spor aletleri ve oturma alanları yer alıyor.

Çocukların rahatça spor yapabilecekleri, bisiklete binebilecekleri ve oyunlar oynayabilecekleri Ekrem Bakırhan Parkı, aynı zamanda yetişkinler için spor yapma ve dinlenme alanları da sunuyor.

Ataşehir Belediyesi kurulduğu günden bu yana bir metrekare yeşil alanı imara açmadığı gibi 10 yılda 1 Milyon 300 bin metrekarelik yeşil alana ulaştı ve 233 parkı Ataşehirli vatandaşların hizmetine sundu.

İnönü Mahallesi’ne yapılan bu park sayesinde vatandaşlar vakit geçirmek, hava almak, dinlenmek, spor yapmak ya da yazın serinlemek için, yeşilin mutluluğunu doyasıya yaşayacak.

 


Kaynak: Ataşehir Belediyesi














HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.