İş Aramak İçin Geldiği Esbim’de Başkalarına da Umut Oldu

İş Aramak İçin Geldiği Esbim’de Başkalarına da Umut Oldu

Esenyurt’ta yaşayan Duygu Çifçi, Esenyurt Belediyesi İstihdamMerkezi (ESBİM) aracılığıyla işe başladığı firmada insan kaynakları sorumlusuoldu. Çifçi, daha önce kendisinin de iş aramak için geldiği ESBİM’de şimdi yeniistihdamlar sağlamak için mülakat gerçekleştirdi.

Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), yeni hayatlara dokunmayadevam ediyor. ESBİM sayesinde işe girdiği firmada insan kaynakları sorumlusu olan21 yaşındaki Duygu Çifçi, firmasına yeni istihdamlar sağlamak için ESBİM’de mülakatdüzenledi. Kendisi gibi onlarca vatandaşın da iş sahibi olmasını sağlayanÇifçi, “Çok güzel bir şey. Ben de bu süreçten geçtiğim için şimdi insanlarayardımcı olmaya çalışıyorum” dedi.

“Ben DeAynı Süreçten Geçtim”

ESBİM aracılığıyla girdiği işte yükselerek yeni istihdamlarsağlamak için mülakat düzenlediğini söyleyen İnsan Kaynakları Sorumlusu DuyguÇifçi, “2 yıl önce ESBİM’e başvurdum. Bir iş buldum, daha sonra o iştenayrıldım. Tekrar ESBİM’e başvuru yaptım. ESBİM sayesinde yeni bir işe girdim.Burada insan kaynakları sorumlusuyum. Yaklaşık 8 aydır burada çalışıyorum. İkiyıl önce aynı süreçten ben de geçtim. Şimdi de insanlara yardımcı olmak içinfirma olarak buraya mülakata geldim” diye konuştu.

“Şimdi KendisiBaşka Hayatlara Dokunuyor”

Esenyurt Belediyesi Yerel Hizmetler Müdürü Murat Boduroğlu iseşöyle konuştu: “Duygu Hanım bize 2 yıl önce başvuru yaptı. Ön Muhasebebölümünden yeni mezundu. Biz onu yetiştirmek için bir firmamızda işbaşıyaptırdık. Bir buçuk yıl kadar orada kendini geliştirerek işinden ayrıldı. Yinebize başvuruda bulundu. Farklı bir firmamızda insan kaynakları sorumlusu olarakişbaşı yaptı. Bugün de ESBİM’de kendi firması için işe alım süreciniyönetmekte. Şimdi kendisi başka hayatlara dokunuyor. Bu da ESBİM olarak bizegurur ve onur veriyor. Bir başarı öyküsüdür. Bunun gibi birden fazla başarıöykümüz var.”

rtb5zlmnok9dexjvjq7asvug.jpg

ygdsle9aiztqmw4rnjhwqx7o.jpg

3Iheamlyo0dzlvh9j2jwmxfn.jpg

30smb8fideoI4kazqjy5wln1.jpg

rovnv2njmtcl3wh7kq6ufudp.jpg

j1rm3owadufdkqoxvf8xn07s.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.