İş Ararken İşveren Oldu

İş Ararken İşveren Oldu

Esenyurt’ta yaşayan Eray Bektaş, iş aramak için geldiği EsenyurtBelediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), sayesinde başkalarına da umut oldu. Merkezaracılığıyla bulduğu işte insan kaynakları sorumlusu olan Bektaş, yeniistihdamlar sağlamak için mülakat gerçekleştirdi.

Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), yeni hayatlaradokunmaya devam ediyor. Mezun olduktan sonra aylarca iş bulamayan Eray Bektaş,ESBİM sayesinde işe yerleştirildi. Çalıştığı firmada insan kaynakları sorumlusuolan Bektaş, firmasına yeni istihdamlar sağlamak için ESBİM’de mülakatdüzenledi. Kendisi gibi onlarca vatandaşın da iş sahibi olmasını sağlayan Bektaş,kendilerine bu imkânı sağlayan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’ateşekkür etti.

“Girdiğim Firmadaİşveren Oldum”

ESBİM’de çalıştığı firma için işe alım mülakatı gerçekleştiren Bektaşşöyle konuştu: “Mezun olduktan sonra birçok yere iş başvurusunda bulundum vehiç birinden istediğim gibi bir dönüş alamadım. Daha sonra sosyal medyaüzerinden ESBİM’i gördüm. Hemen başvurdum. Yönlendirmeler sonucunda işeyerleştirildim. Kısa süre içerisinde girdiğim firmada işveren oldum. ŞimdiESBİM’de mülakatlar gerçekleştirerek istihdama katkıda bulunuyoruz” dedi.

pkljbsm8wi5fInuduqvk24na.jpg

w9foprv3m7ycsd1yatbqkzn5.jpg

ygq39n6et2czf8w0Ixvaldmo.jpg

7exoqlvvqba0kzh3swgebmkt.jpg

fhb58pIguttcmwv23olzefmu.jpg

9s6szt8prantje15gflb7Idk.jpg

y8cjzp19a4Iodlq3fxineveq.jpg

uldlg8snfdcjxp63y2kprua1.jpg

2ccfe80rhve5aysujzpotli9.jpg

mpsytbcmiIanqxwhv1of4u0z.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.