İş İnsanı Muharrem Boyraz kızını evlendirdi

İş İnsanı Muharrem Boyraz kızını evlendirdi

Kağıthane’nin tanınmış simalarından Muharrem Boyraz kızı Çiğden Bahar 'ı evlendirdi

 İş insanı ve birçok siyasileri buluşturan düğün, Sarıyer Yaşar Kemal Kültür Merkezinde yapıldı.

Muhteşem açılış eşliğinde gerçekleştirilen nikah & düğün merasiminde Çiğden Bahar  ve Kahraman Yiğit'in  nikahlarını kıyan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç “Bir ömür boyu birlikteliğe var mısınız?” sorusuna, nikah şahitleri  CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Yüksel Mansur Kılınç, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman'ın huzurunda “evet” cevabı vererek bir ömür beraberliğe adım attılar.

Nikah merasiminden sonra takı törenine geçilen daha sonra genç çiftlerin dans etmesiyle devam edilen düğünde coşku büyüktü. Boyraz  ve Yılanlıdağ  ailelerinin misafirleri düğün bitene kadar pisti boş bırakmayarak yöresel oyunlarla gönüllerince eğlendiler.

Düğün bitimine kadar kız babası Muharrem Boyraz misafirler ile tek tek ilgilendi.

Düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür eden Muharrem Boyraz, “Rabbimden yavrularımıza ömür boyu mutluluk diliyorum, Allah tüm anne ve babalara bu mutluluğu yaşatsın. Bu özel günlerde insan hep kendi en yakınındakileri unutuyor, düğüne davet etmeyi unuttuğumuz varsa hepsinden özür diliyoruz.. Davetimize katılma nezaketi gösteren tüm dostlarımıza ve arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Düğün merasimine protokol ve nikah şahitlerinin dışında, CHP Kağıthane ilçe başkanı Cihan İlim Yeşildağ ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Kağıthane meclis üyesi grup başkan vekili Bülent Karakaş, Kemal Taştan, Nurtepe Cem Evi dedesi Zeynel Şahan, Seyrantepe Cem Evi Dedesi Okan Doğaner, Emekli-Sen Kağıthane şube başkanı Hikmet Yıldız, İş insanı  Kemal Öner,Ender Aktaş, İstanbul Ses Gazetesi'nden Kasım Aydın, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

-001.jpg2-005.jpg

6-002.jpg8.jpg10.jpg

11.jpg13.jpg84.jpg

8-001.jpg11-001.jpg7.jpg6-003.jpg

5-002.jpg4-003.jpg3-003.jpg1-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.