İSBAK ÇALIŞANLARI KADROYA GEÇTİ

İSBAK ÇALIŞANLARI KADROYA GEÇTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ (İSBAK), eşit işe eşit ücret politikası yaklaşımı doğrultusunda taşeron kadroda İETT, İSPER ve Boğaziçi Yönetim AŞ kadrosuna geçişini tamamladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ(İSBAK), eşit işe eşit ücret politikası yaklaşımı doğrultusunda taşeron kadroda yer alan 305 çalışanın İBB bünyesindeki İETT, İSPER ve Boğaziçi Yönetim AŞ kadrosuna geçişini tamamladı. 

İBB İşe Alım Koordinatörlüğü ve İSBAK İnsan Kaynakları Departmanı liderliğinde yürütülen çalışmalar sonucunda, İETT’den 108, Sinyalizasyon’dan 20, Ulaştım Yönetim Merkezi’nden 19, Melen Projesinden 1 kişi olmak üzere toplam 148 teknik personel İSBAK kadrosuna, İSBAK taşeron kadrosunda görev yapan 121 personel İSPER’e, 36 çalışanın ise Boğaziçi Yönetim AŞ kadrosuna geçti. 

İSBAK GENEL MÜDÜRÜ MESUT KIZIL: ÇALIŞANLARIMIZIN REFAHI VE MOTİVASYONU İÇİN YOĞUN ÇABA SARFETTİK

İSBAK yerleşkesinde gerçekleştirilen törende kadroya geçen 305 çalışan ve İBB yöneticileri hazır bulunurken, İSBAK Genel Müdürü Mesut Kızıl bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Akıllı, sürdürülebilir ve mutlu şehirler inşa etmek üzere İSBAK’ın Türkiye’de 44 şehre, yurt dışında da 23 ülkeye hizmet götürdüğünü vurgulayan İSBAK Genel Müdürü Mesut Kızıl, şunları söyledi:

“Eşit işte eşit ücret alabilecek bir model hedefiyle tüm personelin aynı haklardan faydalanması, iştiraki olduğumuz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin göreve geldiğimiz günden beri öncelikli hedefleri arasındaydı. Biz de İSBAK yönetimi olarak, çalışma arkadaşlarımızın refahı, konforu ve motivasyonu için neler yapabileceğimize odaklandı. 

“İŞ BARIŞ SEVİYESİNİ YÜKSELTMEK İÇİN EN DOĞRU ÇÖZÜME ODAKLANDIK"

Belirlediğimiz bu strateji doğrultusunda taşeron kadrosundaki çalışanlarımızın asli kadroya geçişine öncelik vererek tamamladık. Çalışanlarımızın ihtiyaçlarını en doğru şekilde çözüme kavuşturacak stratejileri hataya geçirmek niyetiyle attığımız ilk adımla 305 taşeron çalışanımızı kadroya aldık. İşi ehline, emek verene emanet etmenin gönül rahatlığıyla arkadaşlarımızı kutluyor,  kadrolarının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnanıyorum ki, birlik ve beraberliğimiz şeffaf ve adaletli bir şekilde devam edecek. Ortak akıl ile vatandaşlarımız için her koşulda hizmet vermeye, aklımızda teknoloji kalbimizde insan mottomuzla hizmet üretmeye devam edeceğiz.”   

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.