İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden iş alımları başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden iş alımları başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi farklı pozisyonlarda olmak üzere personel alımı yapacağını ilan etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı itibari ile iş ilanlarını yayımlanaya başladı. Bu yönde 7 farklı iş ilanı ile alım yapılacak. Aşağıda sizlere alım yapılacak kadroları ve son başvuru tarihlerini veriyoruz.

Genel Başvuru - Son Başvuru: 12 Mart 2020
Saha Otopark Personeli İspark - Son Başvuru 23 Ekim 2019
İETT Otobüs Şoförü - Son Başvuru 15 Ekim 2019
Ürün Geliştirme Mühendisi Belbim - Son Başvuru
Ürün Geliştirme Proje Yöneticisi Belbim
Teknoloji Geliştirme Mühendisi Belbim
Özel Güvenlik Personeli - Son Başvuru tarihi 20 Ekim 2019


KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi perosnel alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlil ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak gibi şartlar aranmaktadır.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAK! ŞARTLAR?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi son olarak 07 Ekim 2019 tarihinde yayımladığı ilana göre bünyesindeki güvenliği korunması için güvenlik görevlisi alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilana başvuru yapacak adayların görevleri, Görev yaptığı bölgenin emniyetini sağlamak, Sorumluluğundaki alanları belirlenen sürelerle kontrol etmek, Giriş-çıkış kontrolü sağlamak, İnsan ve araç trafiğini kontrol etmek, Tüm potansiyel tehlikeleri belirlemek ve rapor etmek ve Gerektiğinde acil durum prosedürünü işletmek gibi sorumlulukları bulunacaktır. Adaylardan genel olarak ise, 
• 5188 Sayılı yasa gereği Silahlı/Silahsız Özel Güvenlik Kimlik Kartı bulunan,

• Tercihen Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Yüksek Okulu mezunu olan,

• Dikkatli, güçlü iletişim becerilerine sahip,

• Tercihen özel güvenlik olarak en az 1 yıl deneyimi bulunan,

• Vardiyalı sistemde görev yapabilecek şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlara başvurular İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi kariyer adresi olan https://kariyer.ibb.istanbul/Ilan/Ilanlar adresi üzerinden elektronik ortamda başvuru yapılacaktır. İlgili açılacak ekran üzerinden kadrosuna göre BAŞVUR ekranına tıklanarak başvurular yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.