İstanbul Emniyet Müdürlüğü Koşusu'nda kazanan Mucho Bueno oldu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Koşusu'nda kazanan Mucho Bueno oldu

3 yaşlı safkan İngiliz taylarının katılımıyla 1500 metre sentetik pistte gerçekleştirilen yarışı, Sema Ulaş'ın sahibi, Moz. Org. San. Tic. A.Ş.'nin de yetiştiricisi olduğu Mucho Bueno (Tizway - Belief In Me / Henrythenavigator) jokeyi Akın Sözen ile kazandı. Hakan Yüzbaşı'nın antrene ettiği doru erkek tay için bitiriş derecesi ise 1.29.75 olarak kayıtlara geçti.

Tabelanın diğer basamakları True Blue, Boaz, Touch The Money ve Kadıköy Boğası sırasıyla oluşurken farklar 4 Boy - 1/2 Boy - 1 Boy - Boyun şeklinde sonuçlandı.

Koşunun ardından düzenlenen törende, kazanan tayın sahibi adına Mehmet Demir'e kupasını, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Uğur Kurak takdim etti.

İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Uğur Kurak, günün anısına Kulübümüz Genel Sekreteri Gülnur Gülerce'ye çiçek takdim etti.

Kulübümüz Genel Sekreteri Gülnur Gülerce, İstanbul İl Emniyet Müdürü Uğur Kurak'a günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Törene Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Arif Turan ve davetliler katıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü

1845 yılında İstanbul'da kurulan ve kamusal düzenin temsilcisi olan Türk Polis Teşkilatı, toplumsal huzurun teminatı ve güvenin simgesi olarak bu yıl 181. yılını kutlamaktadır. Hizmetlerini yeri geldiğinde ailesinden uzakta ve canı pahasına sürdüren polisimiz, güvenlik alanında dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suçla mücadeleyi kararlılıkla sürdürmektedir.

ado5bgpf1oxl6i3kme4srqcu.jpg

tzruobbnvqcawdh0ajo3c8ly.jpg

0nsx8f1wabzreocnldeuhwks.jpg

rh1yk6fcxjtdpltznwa5pd4s.jpg

jzofscpx8bol4m2ekd5nhfat.jpg

Kaynak:İSTANBUL SES

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici ifadeler veya imalar ile inançlara yönelik saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.