İSTANBUL’UN “GÖKHAN USTA”SI EMEKLİ OLDU

İSTANBUL’UN “GÖKHAN USTA”SI EMEKLİ OLDU

Tünel adıyla bilinen F2 (Karaköy - Beyoğlu) Tarihi Füniküler Hattı, İstanbul’un simge ulaşım eserlerinden biri.

1863 yılında hizmete giren Londra Metrosu’dan sonra dünyada ikinci, Türkiye’nin ise ilk yer altı raylı toplu taşıma sistemi olan Tünel 1875 yılından beri hizmet veriyor.

Bu hattın, bakım  - onarım ve işletmesinden sorumlu olan tekniker Gökhan Doğan, İstanbulluların deyimiyle Gökhan Usta, 45 yıllık çalışma hayatı sonrası 18 Temmuz 2023 tarihinde emekli oldu.

Gökhan Usta’nın emeklilik törenine İETT Genel Müdürü İrfan Demet, Genel Müdür Yardımcıları Zeynep Pınar Mutlu ve Onur Temürlenk’in yanı sıra çalışma arkadaşları katıldı.  

Duygularını dile getiren Gökhan Usta, tam 45 yıldır çalıştığı İETT’yi evi gibi gördüğünü ve ayrılmanın çok zor geldiğini söyledi.

Böyle tarihi bir hatta görev hizmet etmenin onurunu yaşadığını ifade eden Gökhan Usta, “Böyle bir görevi bana layık gören, güvenen tüm yöneticilerimize, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepsine sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum” dedi.

bzo5mru9pytaui6ycdd2o3pe.jpg

v5kednchjguo2udhfxzwznqf.jpg

8I6rzjmwneycktqn53abduze.jpg

2gia0sfwvdj1yIltovunj4ra.jpg

8cnkj6jptd5tcz34ifIwvgh9.jpg

vwfrxz2rhjklzmcIinh54ase.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.