İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL, ATAŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL, ATAŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

İstanbul Valisi Davut Gül, İlçe belediyelerine yaptığı ziyaret programı kapsamında Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ataşehir Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret öncesinde, Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlenen “Ataşehir İlçesi Muhtarlar Toplantısı”na katılan İstanbul Valisi Davut Gül, Ataşehirli muhtarlardan ilçenin sorunlarını dinledi.  

Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, il ve ilçe kamu yöneticileri ile muhtarların katıldığı toplantıda; sağlık, eğitim ve emniyet konuları üzerinde duruldu.

Ataşehirli muhtarlar; ulaşım, trafik ve imar sorunları ile uyuşturucu kullanımındaki yaşanan artıştan şikâyet ederek, bu sorunların çözümü üzerine yoğunlaşılmasını talep ettiler.    

Toplantıda konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de, mahallelerdeki imar sorunları ile ilgili bilgi verdi ve Ataşehir’deki gümrük ile hal alanlarının kaldırılması gerektiğini dile getirdi. 

Toplantının ardından Vali Davut Gül, Başkan Battal İlgezdi’yi makamında ziyaret etti. Vali Davut Gül’ü, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte belediye hizmet binası önünde karşılayan Başkan İlgezdi, ziyaret için Vali Davut Gül’e teşekkür etti ve Çanakkale Destanı'nı 3 boyutlu anlatan bir kitap armağan etti.

jabujwofthr2vsmb1etunyd4.jpg

iurg0tlymhpw8hejbdbaqxs7.jpg

8rvycpu4nxkj3gqzIfmtilpa.jpg

8vsnxebatlzsff7u6gwuwkjm.jpg

kcru5hifhsalywak6opnI2je.jpg

tdi1nqwb2hj5qmsbvug4d6xk.jpg

ms0ujrvngalfwany3re92xcb.jpg

izr1jbkdvfmp2o5k6mhwn98u.jpg

n1ohg2ataluiqwck90x4pfuI.jpg

ckbyabzfatojfs5wp4qgty7c.jpg

pb582nuslbco1q9xqoefmniv.jpg

keIpuqjgrmohdb7wvd1zftgx.jpg

aklmuye0tx6qhomv721d9vbo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.