İSTANBUL'DA 5,5 TON KAÇAK NARGİLE TÜTÜNÜ ELE GEÇİRİLDİ

İSTANBUL'DA 5,5 TON KAÇAK NARGİLE TÜTÜNÜ ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul’da bir depoya operasyon düzenleyen polis, piyasa değeri 2 milyon lirayı bulan, sağlıksız koşullarda imal edilip, muhtelif markalara ait poşetlere doldurulup, sahte etiketlerle orijinal süsü verilen 5,5 ton nargile tütünü ele geçirdi.

Olayla ilgili olarak dört kişi gözaltına alındı.
 

İstanbul’da bir depoya operasyon düzenleyen polis, piyasa değeri 2 milyon lirayı bulan, sağlıksız koşullarda imal edilip, muhtelif markalara ait poşetlere doldurulup, sahte etiketlerle orijinal süsü verilen 5,5 ton nargile tütünü ele geçirdi. Olayla ilgili olarak dört kişi gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu ilçesi Fetihtepe Mahallesi'nde tespit edilen bir depoya operasyon düzenledi.

Operasyponda, sağlıksız koşullarda imal edilen nargile tütünlerinin, muhtelif markalara ait nargile tütünü poşetlerine doldurulduğu ve sahte etiketler yapıştırıldığı tespit edildi.

Piyasa değeri iki milyon lirayı bulan bin 230 paket, 5 ton 545 kilogram satışa hazır halde kaçak nargile tütünü, 60 bin 300 nargile tütünü poşeti, 10 bin nargile tütünü etiketi, 300 nargile tütünü kutusu ve bir paketleme cihazı ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 kişi ise emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.